Categoric un barbat care nu ma interseaza si nu as da nici o ceapa degerata pe el. Genul de cocalar de ocolit!
Care sunt calitatile pozitive ale fetelor cuminti si ce intelegem prin fete cuminti? Cind aud termenul de "perversiuni" mai lipseste sa aud si de "pacat" si "lucruri necuviincioase" si tacimul e complet. Ce, daca o fata e educata, cu bun-simt, si ireprosabila pentru cei din jur, e musai sa o faca doar cu lumina stinsa, sub plapuma, in pozitia misionarului? Geezus...
Mi se pare cam fortat scenariul. Ori nu e golan in adevaratul sens al cuvantului, ori nu e cuminte in adevaratul sens al cuvantului.
Dar de principiu orice om se muleaza pe personalitatea celui din fata lui. Cu oamenii deschisi si tupeisti esti deschis si tupeist, cu cei mai retrasi esti mai retras. Deci de principiu nimic wow.
Probabil ca stie sa-si schimbe atitudinea in functie de fata cu care vorbeste Se preface pentru a obtine ce doreste.
Ce înțelegi tu prin fată cuminte e tipul de femeie cu probleme la cap și urâtă sau grasă.
Sunt variante:
1.Are aceeași atitudine și cu fetele cuminți, dar nu apasă "pedala pedala acceleratie", ca să nu le sperie.
2.Barbatul care filtrează și vorbesc mai "amical" cu anumite femei, nu înseamnă neapărat că sunt golani sau fustangii. Exemplu cel mai elocvent pe care îl știu, nașul meu, cu care sunt si coleg de serviciu de 11 ani, filtrează cu orice femeie, dar niciodată nu si-a înșelat nevasta.
3. Femeile cred ca un bărbat care nu se bagă în seamă cu ele, nu poate fi golan sau fustangiu. Poate fi mai mult decât unul pe care îl știu sigur ele ca fiind golan.
Andrei5001737 întreabă: