| Maria222222 a întrebat:

Ce părere aveți despre un bărbat virgin la 30 de ani?

17 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Ala e speriat de vagauna... merita o papusa sexuala cu 10.000$ si cu ea sa ramana pe veci

| Adry05 a răspuns:

Sincer... trist dacă n-are ceva motive care-l îndeamnă la decizia asta

| ania a răspuns:

Foarte bună și tatăl meu era virgin la 31 de ani când s/a căsătorit și a avut 3 copii în 4 ani și o viață de familie fericită, e îndrăgostit și azi de mama mea, după atâția ani.

| doctorandus a răspuns (pentru ania):

Si cine i-a zis sa ramana virgin pana atunci: un pastor care acosta minore.

| 2420 a răspuns (pentru ania):

El este un caz fericit, dar unul ca care este virgin la 29 de ani, arată a copil la față și are salariul minim pe economie este cam condamnat la singurătate.

| Violleta2022 a răspuns:

Este evident ca exista o problema la acest barbat, de ordin psihic (boli psihice) sau fizic (impotenta, cuc mic, hermafroditism etc), dar exista.

| corbulalbrosu a răspuns:

Poate fi apreciat ca este cam... ''statut''. thinking

| Andreeush a răspuns:

Poate nu a avut noroc să își găsească pe cineva.

| CodrutElian1990 a răspuns:

Motivele sunt mai multe. Am cunoscut si eu unul, acum are familie si copii. Este putin excentric in gandire.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| Rihhana1 a răspuns:

Ar trebui sa isi gaseasca o iubita, parerea mea.

| Rihhana1 a răspuns:

Sau este cu religia.

| elaventurero a răspuns:

Poate un pic limitat. Sa ramai blocat în propriile convingeri sau chiar sa fi fost de vină "neșansa".
Bine cine sunt eu sa judec, nu?
La urma urmei, virgin, nevirgin e Ceva ce nu se vede(macar in mod direct)winking
Deci nu am o părere aparte deși contează chestia asta: dacă e Virgin un mod voit sau pur și simplu că nu l-a dorit nici o duduie.

| M1989 a răspuns:

Parerea noastra iti va influenta decizia in al cunoaste s-au nu?

| 2420 a răspuns:

Eu am 29 de ani și sunt virgin dar deși durerea din sufletul meu este de nedescris am un serviciu stabil din septembrie 2020 încoace și o gașcă de 4 - 5 prieteni din august 2019 cucare țin legătura și care m-au ajutat să trec mai departe.

| NeluCeapuk a răspuns:

Ca il cunosc

Întrebări similare