Hm daca tu vrei acest lucru poti sa incerci nu se intampla nimic e fantezia ta insa mai tarziu vor aparea probleme in cuplu, daca ti-a propus prietenul tau asta propune-i si tu dar acum tu, el si inca un baiat si vezi cum reactioneaza.
Eu cred ca, daca te-ar iubi nu ti-ar cere asta(cred) poate sa te iubeasca foarte mult si relatia voastra sa fie asa de avansata si sa fiti asa de nu imi vine acum cuvantul.
daca iti doresti fa'o. Eu una nu as face niciodata asa ceva pentru ca mi se pare normal sa fiu doar eu si iubitul meu nu sa mai vina si alta sa se bage peste mine sau el sa ii acorde mai multa atentie ei, sunt foarte geloasa si nu vreau sa imi impart iubitul cu nimeni, mi- s-ar parea o lipsa de respect fata de mine.
Tu asculta-ti inima.
Funda?
Poate sa faci Ménage à trois cu un baiat cu care NU esti impreuna si cu o alta fata.dar nici asa nu as fi de acord mi se pare o prostie
Cu o fata:X miami miami normal ca da.noi ne facem de cap si el se baga mai tarziu.sau poate nu se mai baga deloc ca nu m`as supara
Normal ca nu as fi de acord, e iubitul meu cum sa il impart cu alta si pe deasupra sa fiu si de fatanu nu...dar daca tu ai astfel de fantezii si vrei sa incerci...bravo tie
Da, eu cu tine - sa te invat situatiile cand se foloseste cratima - si iubitul/iubita ta sa fie prezent/a, ca sa vada ce-a ales!
N-am nimic impotriva sexului in 3 daca e cu inca o fata. macar am cu cine vorbi
Eu una na-s fi de acord in plus e mai bine cand esti doar tu cu iubitul inca o fata ar fi in plus zic eu
FallenDude întreabă:
anonim_4396 întreabă: