Prietenii sunt relativi. adevaratul prieten al unui om este el insusi. prietenii sunt ceva ce suplineste anumite momente din viata unui om. daca nu ai niciun prieten, nu este o problema. dar sunt sigura ca ai macar amici sau oameni cu care sa te intelegi bine. deci nu cred ca e un capat de lume
Bună.
Ce înțelegem prin prieteni?
Un om oare să fie așa de pustnic să trăiască printre noi?
Ori trăiește în pădure ori are o afecțiune psihologică și trebuie investigat!
Pa, pa.
Mi-ar parea sincer rau pentru un asemenea om, pentru ca si mie mi s-a intamplat sa fiu parasita la nevoie de prieteni, darmite sa nu ai niciunul...
Pai un copil fara nici un prieten e un copil fara frumoase amintiri, fara cineva aproape ( din afara familiei) care sa il sustina si sa in cunoasca. un astfel de copil are nevoie de un psiholog. stiiu ca majoritatea romanilor considera ca a merge la psiholog inseamna a fii nebun dar e ceva foarte diferit. psihologul e instruit sa te ajute si un om care merge la psiholog este un om care si-a recunoscut problema si a facut cel mai mare pas spre o viata normala.
E cam nasol, zau. Dar nu e totul pierdut.Nici nu se stie de unde rasare un prieten/prietena ceva, ceva
Cred ca e imposibil
adica. trebuie sa fie si o singura persoana.cat de neinsemnata care sa-l asculte...aline.care sa poata fi munita prieten:d
esti imposibil
Nu prea ai cum sa gasesti printre noi un om care sa nu aibe nici un prieten, acestia ii gasesti in locuri foarte retrase
Hai ma lasa-ne sa vede esti emo si gata pleaca de aici nu ai ce face... mama voastra de emo kid
lizz23 întreabă:
changedmind întreabă: