Nimic nou sub soare! Este in top 5 al ambelor sexe! Daca nu iubesti, e mai usor sa o faci!
De ce intrebi? te oferi? sigur ca te oferi! e visul oricarui barbat!
oare de ce mi-ar face mie placere sa sarut o alta fata? ca daca mi-ar face placere sa fiu cu o femeie ce as mai face cu barbatul?
De ce ma intebi? te tenteaza? sigur.e fantezia multor femei -)
Esti genul de fata care e idealista...adica dragoste de aia ca-n filme? de unde stii ca nu ti ar placea? daca barbatul pe care il iubesti ti ar cere-o ce ai face?
Nu, nu sunt idealista, sunt doar sanatoasa genetic si psihic.
Sa nu uitam si de -ironica-...crezi ca cei care fac threesome sunt bolnavi psihic si nesanatosi genetic? eu unul nu as spune chiar asa poate sunt diferiti de tine dar sa le zici bolnavi psihic e cam deplasat, tot n ai raspuns, daca iubitul tau ti ar propune ce ai face?
Tu ce crezi? n-are de cat sa faca ce vrea, eu nu-l tin legat de mine.
daca ma respecta nu-mi cere asa ceva. iar fara respect nu exista iubire (asa cum am demonstrat in una din intrebarile mele).
Asta asa e nu ai comunicare, respect, devotament si nebunie= n ai dragoste!
Bulshit mai! evident ca si femeile ca si barbatii au fantezii dar nu vorbesc ele despre asta! prea multa rigiditate despre subiecte sexuale in generatia din zilele noastre!
E? si atunci daca fetele nu voi cum naiba au loc aceste partide de sex...
Nu stiu. nu am inteles niciodata asta
Te tenteaza?
pe baieti cred ca i-ar tenta...si nu ar spune nu. eu personal... daca as vrea sa fiu cu o femeie, ce mai caut cu barbatul?
Nu stiu daca unor persoane serioase le-ar placea asa ceva Dar daca totusi ai de gand sa experimentezi vreodata, ai grija ca una din persoane sa fie cineva pe care nu il cunosti sau despre care nu stii prea multe, pentru a nu se implica mai apoi sentimente
Asta este strict problema ta Eu una nu as putea iubi doi barbati si nici ei nu cred ca ar fi de acord sa ma imparta Dar fiecare traieste dupa bunul plac. Daca femeile sunt de acord, normal ca poti face ce iti doresti cu ele. Insa nu cred ca ar putea sa se intample asa ceva fara ca apoi sa vina si niste urmari, cum ar fi gelozia sau alte chestii de genul.