| SadBoyForever a întrebat:

Ce parere aveti despre un virgin la 21 de ani?

De ce multe persoane din tara aceasta nu au o impresie buna despre un astfel de baiat?

Adica totusi doar pentru ca un baiat nu a facut sex pana la 21 de ani nu inseamna ca este ciudat.

De ce este la moda pentru toti tinerii din ziua de azi sa isi piarda virginitatea la varste pana in 18 ani?

Ce i-ati spune unui baiat de 21 de ani in legatura cu faptul ca este virgin?

21 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Dar unuia de 35?

| lpavel a răspuns:

Nimic! Mi-as da seama ca e un baiat de treaba nu un golan si asteapta persoana potrivita! Putini sunt ca tine si multe fete apreciaza pe cei ca tine asa ca nu te lua dupa toti golanii si destrabalatii! Bravo!

| SadBoyForever explică (pentru lpavel):

Multumesc, esti primul baiat care il intalnesc si care are gandirea asta, dar ce sa le zic alora care rad de mine ca sunt virgin la 21 de ani?

| lpavel a răspuns (pentru SadBoyForever):

Ce sa le zici? Da, buna intrebare dar singura solutie este sa-i minti, altfel nu te vor lasa in pace! Stiu ca nu e bine sa minti asa mult timp... dar e cel mai bine sa te lase in pace asa ca nu ai de ales!
Daca ai o prietena, spune-le ca ai facut-o cu ea iar fetele nu se lauda cu chestii din astea asa ca n-au cum sa afle daca s-a intamplat sau nu!
Daca nu ai o prietena, atunci spune-le c-ai fost la curve numai ca sa nu mai fii virgin si gata te-au lasat in pace!
Bafta!

| h3r a răspuns:

Mai bine așa, decât o copilă de 14 ani gravidă ori luată de toți.

Tu decizi ce faci cu viața ta, tu știi de cine ai dat sau nu! Succes!

| ywar a răspuns:

Stai linistit Ionut, nu e nimic grav. Cand vei gasi persoana potrivita eu sunt sigur ca veti invata impreuna jocul pasiunii. Lucrurile acestea se invata cu persoana potrivita, crede-ma si e SUPERB.
De ce e la moda la 18 ani sa nu mai fi virgin? [eu as zice si la varste mai mici] Iti spun eu
- teribilism - e kinky sa nu mai fi virgin(a) la 16 ani, te simti adult iar cand ai ajuns adult vrei sa mai fi copil
- prostie; adeseori se fac greseli la varsta asta care uneori se platesc grav.
Eu am facut-o cu o fata la 23 de ani asa ca... stai linistit, e ok. Esti normal nu te judeca nimeni. Bafta

| ancaval a răspuns:

Ii bine, inca esti sanatos... si inca ceva, fiecare face ce vrea cu corpul lui, deci stai linistit.

| SadBoyForever explică (pentru ancaval):

Sunt complexat ca sunt virgin la 21 de ani, deoarece majoritatea baietilor pe care ii cunosc rad de mine din acest motiv

| ancaval a răspuns (pentru SadBoyForever):

Da-I in biserica masii...zi-le si tu ca ai fost la una chestii trestii, nu sti sa minti?

| Voidwithin a răspuns:

Ai 50 de lei in buzunar si se duce virginitatea laughing deci nu e ceva de laudat ca nu mai esti virgin.

| VladGH a răspuns:

Clar ca unul desept nu ar injosi un virgin de 21 ani. Sa fii virgin nu este rusunos este mai rau cind esti plin de boli care nu se lecuiesc la anii astia. Dar nu este treaba numai in asta, pur si simplu este bine ca un baiat sa-si inceapa viata sexuala, da sa o inceapa dar sa o aiba regulat pentru ca este ceva sanatos chestia asta pentru baieti. Vorba aia " In general sa dai la buci nu strica ", dai la buci dar cu mintea in cap.

| Ajutatorool a răspuns:

E normal sa cauti raspunsuri gen da e bine oamenii sunt rai dar traiesti in timpurile in care traiesti si daca esti virgin la 21 de ani esti lache.

| Constantin112 a răspuns:

Ce sa ii zic nimic eu cred ca fiecare face ce vrea cu viata lui.

| SadBoyForever explică (pentru Constantin112):

Si eu am aceeasi parere ca tine, dar ce crezi ca ar trebui sa le zic la niste persoane de 20-21 de ani, ca mine, care rad de mine ca sunt un fraier deoarece sad sunt virgin la 21 de ani?

| ErikaEri a răspuns:

As spune ca e special

| ANONIMANONIMI a răspuns (pentru ErikaEri):

Exact, dar respecr si pentru fetele care inca mai sunt virgine la aceasta varsta.

| uiteasa a răspuns:

Nu pot spune altceva decat RESPECT.e clar ca esti genul care asteapta persoana potrivita si nu o face doar de dragul de a fi la moda. te asigur ca toata asteptarea a meritat si ca atunci cand o vei face cu persoana potrivita bazanduse totul pe iubire va fi special si cu siguranta vei ramane cu o amintire nemaipomenita! iti zic din proprie experienta happy

| SadBoyForever explică (pentru uiteasa):

Deci crezi ca nu sunt un fraier deoarece nu m-am culcat cu nici-o femeie pana la 21 de ani?

| uiteasa a răspuns (pentru SadBoyForever):

Ma indoiesc ca asta se intelege din raspunsul meu..mai citeste o data tongue

| ANONIMANONIMI a răspuns:

O parere foarte buna daca esti tu si spui adevarul.Bravo!

| Ciobotaru_Diana_1994 a răspuns:

Depinde de circumstante. daca e urat nici dracu nu-l dezvirgineaza. da, e cam ciudat pentru ca, vezi tu..sunt fete la 15-16 ani cu avorturi la activ, asa ca. da e cam ciudatel. ce poti sa ii spui..sa nu ii fie frica de prima data laughing