| AdinaCrissa a întrebat:

Ce parere aveti despre userul "Misogin"? Mie mi se pare ca are o gandire foarte corecta din toate punctele de vedere.
Misogin, poate imi rasounzi si tu la intrebarea astabatting eyelashes

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Da,@Misogin gandeste foarte curat,uraste prefacatoria, mizeria psihica si sufletele mici.
Vorbeste putin, motiv pentru care este inteles gresit de multe ori. Dupa cum o dovedesc si raspunsurile la intrebarea ta...
Mie mi-e prieten si imi place.

21 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Da, m-ai cam uimit si e prima data cand vad ca cineva vorbeste despre mine in (public) mersic pentru ce ai zis dar sa stii ca aici mai dai de lume idioata care va zice ca spun prostii sau ca sunt idiot tu nu-i baga in seama ca ei sunt fraieri/e (ma refer la cine critica).

| mgtow a răspuns:

Flav se stie ca tu esti de pe alta planeta mai omule daca nu intelegi nimic si mai esti scos din fiare vechi mai bine taci decat sa iti deschizi acea gura plina de prostii. Te dai mare ca stii prea multe si nu ma ajungi nici la degetul mic al piciorului.

| mgtow a răspuns:

Mai vlad si tu esti cel mai prost din lumea intreaga.

| mgtow a răspuns:

Atunci daca nu iti pasa de nimeni du-te si ocupate de viata ta desteptule, daca chiar te crezi tare in parcare atunci ar fi mai bine sa taci din gura si sa critici pe cine trebuie nu pe cine ai chef.

| Flav a răspuns:

rolling on the floor Voi vorbiti pe privat sa va faceti reclama?
Ce parere am? Dupa ce ca e agramat, nu inteleg o iota din ce scrie, iar atunci cand reusesc sa deslusesc cate o picatura, mi se pare cea mai mare ineptie auzita, se contrazice pe subiecte delicate, desi el n-a citit nicio carte, nici macar alea de carti. Uite-l, m-a facut fraier. Paguba-n ciuperci.

| MMihai a răspuns:

Să ne anunțați din vreme, dacă vreți să ne invitați la botez!

| Dominicc a răspuns:

Ha?! vad ca e revolta! O intrebare pusa isi asuma niste mici responsabilitati (cel care o pune)
Pe de alta parte...

Se aduc jigniri, de ce? unii vor sa parem mai capabili intr-un anumit domeniu si ne revoltam pe altu sau din orgoliu ca e altu mai bun?

Flav, razi de el cam fara motiv, eu unu nu vad de ce amagesti prin felu tau. te incanta?! simte-te bine atunci! Ala nu e raspuns de om inteligent, iti spun clar! Ca o fi citit el o care sau 2. nu e treaba magarului ce face oaia, fiecare spune cat il duce bibilica.

Chiorul87 - ma rog, conteaza asa mult cat de multa simpatie
primeste si cata ura?!

Cum vad eu lucrurile, va certati aiurea si banal, va aruncati cu pietre unu in altu, iar banal! va vorbiti urat etc.

Acuma daca utilizatorul "Misogin " nu are calitatile de le vedeti voi sau le vreti sa le aiba un om "perfect" de ce nu il ignorati sau de ce nu il ajutati unde greseste? sau de ce ii reprosati in masuri mari?

Eu nu am nimic cu nimeni, a fost parera mea. Dar unii care au "mule funde" deja si-o iau in cap insa gandirea aia de scandal ramane.

Ma rog. Eu nu o sa ma bag sa dau stupid, inteligent etc. nu are rost!

A fost parere propie! si daca mai sariti cu gura si pe mine cum se intampla pe aici, nu raspund! nu ca sunt slab sau ceva sau ca las. doar ca nu merita! nu imi pun mintea cu cineva care nici nu am cunoaste si poate ajunge usor sa ma critice din spatele monitorului!

Salutare!

| Aylee a răspuns:

Foarte tare frate.

Răspuns utilizator avertizat
| vlaaddd a răspuns:

Mi se pare ca e cel mai prost de pe site-ul asta.

| vlaaddd a răspuns:

Ii pui pe tristii astia sa-ti faca post si pe urma te crezi Corrado?
Fi serios, nu imi pasa de tine si de nimeni, am postat aici pentru ca nu era categoria potrivita pentru asemenea post, trebuia sa posteze la 'Cauze nobile' or smth.

Asa ca nu ma ataca pentru ca mi se rupe, izolatule.

| Graphee a răspuns:

Acum am văzut şi eu întrebarea. big grin
Este un utilizator, care dă sfaturi foarte bune. Nu am nimic de reproşat. De multe ori a ajutat lumea. Sper să dea sfaturi la fel de bune în continuare.

O zi splendidă!

| justitiarul a răspuns:

Mie imi place Misogin ca are fondul primar nealterat! big grin

| Uilula a răspuns:

Da este ok si este de treaba
funda?

| MindExplode a răspuns:

Imi place ca da raspunsuri si amuzante si folositoarehappy

| DiamondEyes a răspuns:

E marfa!hee hee vb serios big grin

| Daisukee a răspuns:

Deci scuza-ma cu ce te ajuta intrebarea asta?

| FOCUS a răspuns:

citind din raspunsurile si intrebarile de la inceputul carierei sale pe TPU iti dai seama ca minte de ingheata apele,cind este sofer pe nu stiu ce super camioane, cind vinzator de inghetata, pe urma aflam ca nici permis auto nu are deoarece este minor, se roaga de cei care a binevoit ai da id-urile sa il voteze pentru a devenii expert TPU, jalnic este ca unii dintre ei chiar il incurajeaza, cine se aseamana se aduna

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pare de treabă tipul, are unele idei drăguțe, dar are mici probleme cu gramatica.
(auzi, ce legătură are cu Dragoste și Sex? Nu-mi spune că-l placi)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Normal ca este un tip de treaba,incearca sa ajute lumea asa cum poate el mai bine, pacat ca se coboara la mintea altora si da replici, doar te-am invatat ceva Icemane!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

greece greece, mie mi-e?batting eyelashes

Întrebări similare