Pai cred ca aici sunt 2 categorii de persoane: "tinerii din ziua de azi" asa cum ii numesti si tu care in mare masura fiind imaturi critica baietii de 21/22 de ani care mai sunt virgini...si cei care din propria experienta sau din ce au invatat de la alte persoane constientizeaza faptul ca nu e un lucru anormal, e pur si simplu alegerea acestor baietii.
Din punctul meu de vedere sunt niste baietii inteligenti, si nu spun asta doar pentru ca sunt inca virgini, ci pentru faptul ca gandesc si nu iau o decizie care ii priveste personal doar in functie de ce spun altii sau ce fac majoritatea.Bravo!
Wow.rareori mai intalnesti asa ceva. jos palaria!
gura lumii ar trebui ignorata, din punctul acesta de vedere.
ah, si pentru ca e virgin, nu inseamna ca nu are experienta, nu? probabil inca mai asteapta momentul potrivit, fara potrivita, relatia potrivita, si nu doreste sa fie catalogat drept un obiect sexual, right? sexul pentru el e o modalitate de a-si exprima afectiunea, nu de a-si pierde timpul! poate este o persoana sensibila si cu romantism incurabil! n-ar trebui sa-si faca griji, ci doar sa aiba multa incredere in sine, pentru ca multe domnisoare se omoara pentru un prince charming
Eu zic ca o sa-si gaseasca perechea potrivita, o fata sensibila si iubitoare, si ca toti aia care si-au inceput viata sexuala de timpuriu nu o sa aiba o viata mai frumoasa cum o as aiba ei doi.
Sincer, cred ca exista cam tot atatia baieti care asteapta persoana potrivita pentru inceperea vietii sexuale, ca si fetele!
Cunosc baieti virgini si la 23 de ani, asa ca nu mi se pare nimic anormal, nimic neobisnuit, ci pur simplu alegerea fiecaruia!
Nu trebuie sa-ti fie niciodata rusine de ceea ce esti!
Virginitatea, din pacate, este un criteriu f important dupa care esti catalogat, indiferent daca esti fata sau baiat, atat de indivizi cat si de societate. in plus, cred ca fiecare dintre noi judeca poate nu atat de mult persoana, cat fapta(de ex. daca auzi de niste copii de 12-13 ani ca si-au inceput viata sexuala). din punctul meu de vedere nu e o problema varsta la care iti incepi viata sexuala(atata timp cat nu esti totusi un copil), ci motivul pentru care faci asta. e mult mai rusinos sa o faci pentru ca asa"prevede" societatea, pentru a nu rade"prietenii"tai de tine, pentru a nu-ti pierde partenerul/a decat sa fii virgin. cel mai important e sa te simti tu bine in pielea ta, virgin/a sau nu
am si eu o intrebare, pe care nu am reusit s-o lamuresc, desi e destul de veche: de ce virginitatea(de data asta la fete) e considerata o rusine si totusi majoritatea barbatilor(desi unii nu recunosc) ar vrea sa "fie primii".mie una mi se pare cam...contradictoriu...
in concluzie, nu e nicio problema sa fii virgin atata timp cat pe tine nu te deranjeaza. iar daca viitoarea prietena are o "problema" cu lucrul asta, poate ar trebui sa te mai gandesti daca are rost sa-ti fie prietena.(acelasi lucru il spun si despre amici). in ceea ce priveste societatea, intai sa-si rezolve probleme sale, apoi"sa-si dea cu parerea".
Amaliaaaalala întreabă: