Era una cu menstruația tipei în cafeaua bărbatului. Și nu glumesc.
Repet, oameni răi și proști- IAD.
Carei faza cu menstruatia in cafea?
si yach..suna...
Diavolul lucrează.
Și da, e adevărat ce am zis.
Nu este adevarat! se poate pune in orice alta bautura sau in mancare si chiar functioneaza.
Ce scarbos!
Spune-le tu că eu am obosit! Poate o fi altceva, e doar în cafea... pentru că(,) cafeaua face parte din pasiunea unei femei, poveste lungă.
Și se știe că femeia e cu veninul.
Nu mă interesează rahaturile astea, însă din păcate se fac. Cred în răutate, farmece. Și astea sunt lucrurile diavolului, iar tu și bunica ta le practicați.
Bunica mea are 89 de ani si este sanatoasa nu a patiti nimic in urma a tot ce face, deoarece nu face rau oamenilor. Sa-ti doresti dragostea cuiva nu este rau.
Dar ele cat timp functioneaza ....adica mi-e greu sa cred ca pui menstruatie in cafea si el te va iubii mereu...nu stiu ceva nu se leaga
Undeva exista o explicatie.
Dar afacerea e mult mai complicata decat se lasa a se vedea la prima investigare.
Exista unele chestii energetice, e drept, dar exista si multa facatura si iluzie precum si maxima exploatare de tulburari de personalitate.
Daca vrei mai indetaliu, prv me!
Bafta!
Sigur functioneaza, mare grija insa la bestemele pentru dragoste gen "sa-ti moara la intrare" "sa ti-o suga pamantul".
anonim_4396 întreabă:
casperboyy întreabă: