| marcelinio a întrebat:

Ce parere aveti? E adevarat ca doar oameni si delfini fac sex de placere? Eu cred ca oricine face sex o face din placere. Voi ce credeti?

Răspuns Câştigător
| Bl3ndDjBl3nd a răspuns:

De fapt femeile fac sex pe bani. de aici trage concluzia big grin

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Cu delfini nu face nimeni sex.

| RXN a răspuns:

Daca prin oricine vrei sa spui orice animal, te inseli.In cazul lor, actul sexual e strict in scopul reproducerii, care e un instinct.

| RXN a răspuns:

@Helper,hai ca ai dat-o-n basme.
Sexul e o nevoie fiziologica, nu poti compara o nevoie normala cu un drog sau alte minuni.Esti om, ai hormoni, ce naiba...

| LightingManuel a răspuns:

Crezi ca doar din placere. Omul o mai face si ca nu se poate abtine *ca la droguri*; ia incerca u sa nu te mai masturbezi sau sa intreti relatii sexuale o luna doua.Sa vedem daca poti.Pentru a incepe exercitiul te rog apasa pe fonta din dreapta scrisului meu. Apoi dai bicee ...la nefacut /!

| Licurici12397 a răspuns:

Delfinii nu se aseamana cu omul doar la dimensiunea creierului ci si prin fatul cum privesc sexsul, delfini fac sex si in afara perioadei de fertilitate, un alt lucru interesant este ca, masturbarea exista si in lumea nimala de asemena in lumea animala se mai intalneste si "prostitutia" homosexualitatea si simularea violului laughing dar revenind la subiect, da delfini sunt singurele animale care fac sex din placere asemenea omului happy

Întrebări similare