E bine cat de des doresti. Nu stiu sa existe vreun caz de "supradoza". :-/ [Pt. mai multe detalii si mai ales pentru. cei care au incertitudini: http://www.lovetime.ro/......-dragoste/ ] :)
Nu stua niciodata sa fac statistici, sa bifez: mda, saptamana trecuta de 3 ori, saptamana asta doar de doua. Pur si simplu facem dragoste cand avem timp, cand suntem amandoi suficient de odihniti si avem chef.
E foarte sanatos sa o faci mai des dar sa ai parte si de orgasm de fapt asta e important pentru sanatate *orgasmul*. iar sexul intareste relatia...
Des o data pe saptamana? dar de 5-6 ori pe saptamana cum e?. te simti bine facand cand vrei si de cate ori vrei pe zi/saptamana/luna/an/deceniu/secol etc etc
Era o simpla curiozitate, nu era o gluma dar mi se pare ca va amuzat destul de tare! super mersi.
Era o simpla curiozitate, nu era o gluma dar mi se pare ca va amuzat destul de tare! super mersi.
Aveam un coleg care facea dragoste o data la 2 saptamini cu sotia si atunci cu masa festiva cu luminari si cu tot fastul ca de...Problema era ca avea niste argumente de ma facea sa cred ca nu sint normal ca eu, spre deosebire de el, faceam cu sotia pe unde apucam si as putea spune de 2-3 ori pe noapte sau pe zi.Am avut noroc ca respectiva lui a divortat repede ca altfel ma duceam la un control...