Absurdul este real, viața nu are nici un sens, scop, deci e cv absurd
Tu îți faci sensul dar te complaci la fel ca mine. Ai putea sa lupti cu greutatea dar alegi confortul,variantele mai ușoare,un bărbat sau acel filosof nu a ales variantele ușoare,a ales sa lupte cu cele mai mari adversitati chiar daca erau foarte neplăcute.
Tu de mic ai avut această gândire de aia nu o mai poți schimba. La tine totul e pierdut, alegi varianta cea mai ușoară, de aia grea fugi, nu vrei sa o înfrunți.
Ești un copil Ray, trebuie sa te maturizezi.
Orice sens este o amăgire fiind muritori, suna dramatic știu, am vb și cu psihiatri mi au dat dreptate
Asta nu înseamnă că nu trebuie sa evoluezi și să îți aștepți finalul. Tu din cauza frustrării dai vina pe fizic,nu fizicul e problema la tine ți-am zis care e problema.
Vezi că viața bate filmul și cărțile ce le citești tu,trăim alte vremuri acum,in care daca nu miști un deget mori,că tribul ca pe timpuri nu te va salva. Tu nici pe tine nu vrei sa te salvezi. frizezi cu filosofia și viața trece pe lângă tine vertiginos,asta faci tu,doar că viața nu are sens.
Până mori poți schimba multe,dar alegi sa stagnezi.
Nu mai manca dulciuri deloc, slăbește și o să vezi că viața are sens. Hobby, cititul nu o să îți salveze pielea, și faptul că înțelegi femeile când nici ele nu se înțeleg. Tu trebuie sa îți trăiești viața, că nu ai o viață. Așa făceam și eu da anxietatea îmi pune piedici.
Vreau sa vad cum gandesti si de unde scoti toate lucrurile astea
Frumos din partea lui sa se pastreze virgin pana la 23... poate chiar pana gaseste o fata si se insoara.
Nu-i nimic anormal, se intampla multora, doar ca nimnei nu recunoaste.
Uite aici un exemplu foarte frumos: https://www.tpu.ro/......onez-ca-e/
Omul deocamdata are nevoie de 1 fata. Nu sa se învârta fetele in jurul lui.