Ce sa zic decat :foarte bine! inseamna ca nu e un nesimtit si ca nu are doar sex in cap! ia sa`mi faci cunostinta cu el
Mi-ar place sa intalnesc un barbat virgin sa-l fac sa fie exact asa cum imi doresc din punct de vedere sexual! N-as spune nimic! F ok din partea lui ca a asteptat si nu si-a pus-o doar ca sa fie ca altii de varsta lui.Dar, din curiozitate, de ce nu ti-ai inceput-o pana acum?
Poate nu a intalnit persoana potrivita...sau poate nu a avut o relatie serioasa si nici nu e genul care sa se duca la c***e. Dupa parerea mea, oricare ar fi situatia...e foarte ok.Un baiat care mai are creier si mai sus de buric.
1. Merge pe principiul imi incep viata sexuala cu o fata pe care sa o si iubesc/nevasta. (Pentru ca vrea sa fie al unei singure femei iar daca aceea va fi sotia lui cu atat mai bine).
2. Nu a gasit o fata care sa nu sara pe el dupa a doua/a patra intalnire. Pentru ca nu vrea ca o fata sa il doreasca doar pentru. aspect fizic.Desi asta pica din start pentru ca nu este barbat care sa reziste unei femei frumoase. Fie el si cu principii.
3. Ii este prea teama ( pentru ca a auzit destule povesti (mincinoase) pana acum, pentru ca nu stie cum sa se comporte cu o femeie, pentru ca ar avea nevoie de instructiuni mai intai )...este timid.
4. Este pur si simplu o persoana care are lucruri mai bune de facut.
PS. Atat timp cat nu se stie ca e virgin, adica nu spune in stanga si in dreapta e ok.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: