Foarte proasta tactica
Doar fetele usoare, pitipoancele se lasa "agatate" pe strada.
Man, în club e OK, pentru că doar de-aia este club, să te bagi în seamă. Dar pe stradă, în parc sau în alte locuri publice mi se pare o lovitură grea pe care o suferă imaginea ta. Verdict: cocalar! Aşa că mai bine încerci pe alte căi, ca să găseşti şi nişte fete mai de Doamne-ajută, nu neamu' lu' piţi.
O parere foarte proasta si practicat numai de taranimea oraseana. Un om educat care se respecta si e destul de inteligent are tactici mai normale si mai orasene de,, agatat''.
Da unde vrei prietene sa le agati? La bisericá?
Ca vad ca si tu esti Dumnezeu pe site, mai este unul...
@Death.sunt cocalar.Eu nu am bani de cluburi.sorry.
Nony, nu e nevoie să le agăţi. Poţi cunoaşte fete şi pe alte căi. Dacă eşti în club, se scuză. În rest, nu se scuză deloc.
O fata nu se agata, in primul rand, cu o fata se converseaza, apoi daca ea se indragosteste de tine, de calitatile tale, de persoana ta, o fata se cucereste.Si mai departe te descurci .
Ma sperie acest gen de abordare...Nici nu-i bag in seama, ma fac ca nu-i vad!
Inca un dumnezeu? :O:O... Observ ca tot mai multi vor sa fie Dumnezeu! am impresia ca o sa ai conflicte cu dumnezeu celalalt de pe site din cauza nick`ului!
Daca asta e parerea voastra, atunci vizitati site-ul nostru si ai sa vz silvia ca nu e chiar asa http://www.artaseductiei.ro/
Eu cred ca nu e nimic rau in acest lucru insa depinde de felul in care vrei sa abordezi o fata
DOOM: Nu este Doomnezeu. Este DOOMneZEU. DOOM stiti ce insemna, ZEU cu atat mai mult,? ne? este o particula de negatie. Adica, blestem, nu zeu. E o contradictie in cuvantul asta. Citit Dumnezeu e una si de fapt are sensul total invers
Am vazut ca, m-ai nou si fetele au incepu sa aiba obiceiuri din astea asa ca parerile sunt impartite
Daca te duci la o fata, scoti lantul in relief, portofelul la vedere cu doua bancnote de 10 ron reale si restul servetele si cu texte de genul "te fac o tura cu caruta" o sa reusesti sa agati doar modelele de pe site-ul pitzipoanca.stiti voi.
Referitor la ce au zis : Crisu, inna, mumoasa : Daca intr-un parc un baiat doreste sa poarte o conversatie cu voi fugiti ca elefantul de soarece? Recunosc nici mie nu imi plac idiotii care tipa dupa fete pe strada, dar daca un baiat vine la voi intr-un parc sau club etc si doreste sa poarte o discutie cu voi nu vad nimic de speriat in asta.
N-am o parere prea buna... dar daca nu ai alta varianta de a te intalni cu ea in alt loc, sa zicem ca nu faci ceva prea vulgar abordand-o in astfel de locuri...
Presupun ca se pot "agata" fete pe strada si intr-o maniera decenta, nu cu replici de pe net.
Da. buna intrebare:eu de exemplu, daca un baiat sau mai multi comenteaza la mine ma iau in gura nu iei-da nu injur-comentez si eu k de aia am gura. Mie mi se pare ok abordarea asta, doar nu e plina lumea de calugarite si calugari...
Cam asa se abordeaza pe strada si in locuri publice;) http://www.youtube.com/watch?v=gHtiFQ2Mfv4