Racii sunt introvertiti, leii sunt extravertiti.racul tace, leul vorbeste si da din maini.racul vrea liniste, leul vrea veselie si sa iasa in fata.sunteti opusi din toate punctele de vedere.
Dar,daca tu ai de gand sa lasi de la tine, sa taci si sa-i asculti problemele sufletului sau plapand, sa fi mai sensibila si mai ganditoare, mai atenta la detalii, poate merge.
Hey si eu sunt leu si mi-a placut de un „rac" hmm sincer chiar nu e o cimbinatie prea buna dar depinde si de caracterul personal :X bye si succes
Fara suparare dar asa este8-)
Compatibilitati zodii:
Rac - Leu
Rac si Leu? Las-o balta. Adica NU.
Uneori merge, alteori nu merge între voi doi. Dar momentele în care merge au un fel ciudat de a se transforma aproape întotdeauna, mai devreme sau mai târziu, în momente în care nu merge.
Desigur, exista si parti bune si, daca esti dispus sa sacrifici o buna parte din personalitatea ta doar pentru a ramâne cu Leul însorit si stralucitor (guvernat de Soare), poate chiar ai sa faci relatia sa mearga o vreme. Luna reflecta lumina Soarelui, asa ca daca vei sti si vei vrea sa reflectezi personalitatea admirabila a nativului Leu, inima sa larga o sa uite curând capriciile tale omniprezente. Daca ai sa-ti lasi Leul de Foc sa domine relatia, sa fie la cârma, si daca ai sa-l lauzi corespunzator si destul de des, iarasi aveti mari sanse, mai ales daca ai sa-ti mai si stapânesti gelozia si rabufnirile emotionale – nu de alta, dar nu prea pricepe bietul Leu cum sta treaba cu sentimente atât de puternice si de dezlantuite. Problema este : cât timp o sa dureze pâna ai sa obosesti? Sau pâna când ai sa vrei sa redevii tu?
Chestia este ca eu sunt leu si el e rac deci.
Am intrebat chestia asta pebtru ca am auzit ca de obicei opusele se cam atragsi eram foarte curioasa de rasounsruile voastre. oricum multumesc foarte mult:*