Prietenia in iubire da, dar invers niciodata... Poate exista unele excepti dar sunt rare si sunt mai mult chinuite acele prietenii... Nu mai este o prietenia aia
Sper ca te-am ajutat. Vot (folositor) Plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Prietenie in iubire da, apoi ===============> vine despartirea =======> dispare si prietenia si iubirea =====> intervine ura
Bine, daca doi care au fost impreuna hotarasc sa ramana prieteni nah.
Prietenia in iubire..cu siguranta se poate.dar iubirea in prietenie......mai rar vezi asa ceva..practic e cam imposibil.dar poate ca sunt si exceptii..insa eu nu stiu nici un caz...
Prietenia in iubire da, iubire in prietenie foarte greu si cere timp sau o intamplare atat de socanta incat iti vine sa urasti aceea persoana dupa care iti revii si devine o prietenie. funda? te rog
Ambele variante sunt posibile atâta timp cât suntem deschiși și copți la minte. Am avut relație de prietenie care s-a transformat în iubire și am avut și relație de iubire care printr-o nefericire s-a stransformat într-una de prietenie.
Ca si o completare la prietenie ma refer gen cum se mai spune BFF. Cei mai buni prieteni sa i se puna si sa ii spui tot sa fiti unul langa celalalt cand aveti nevoie de ajutor etc... Normal ca mai intai trebuie sa legi o prietenie cu cineva sa il cunosti cat de cat si apoi abia sa incepi o relatie . Imi cer scuze pentru lipsa de explicatii din intrebarea initiala
Da ambele sunt posibile... iubirea sa se transforme in prietenie mi se pare cam trist...
Prietenia se poate transforma in iubire, mi s-a intamplat. Invers, mai greu.
IamJoKeR întreabă:
deniii_7247 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Remusopen întreabă: