Daca tu esti mai indrazneata spune-i ca il placi! Intelege-l si tu ca poate din cauza ca este prea timid de aceea ti-a vorbit asa, este rau sa fi timid sa nu sti cum sa te comporti cu lumea, sa stii cum sa le faci pe plac asa ca inca nu te dezamagi.Du-te si vorbeste cu el fata in fata (nu pe messenger) si spune-i ca il placi. Uita-te in ochii lui si zambeste-i si poate isi va da drumu si el la vorbaSucces.Pa, pa
Fa-ti curajul si vorbeste cu el ii foarte important.in viata daca esti timid si nu stii sa vorbesti cand trebuie nu-i bine.dai rateuri
Din ce ai scris tu acolo, amandoi sunteti timizi. Poate ai avea nevoie de o prietena care sa se inteleaga bine cu el si sa intrii in gasca lor. Asa, pe mess intreaba`l chestii banale, din care sa aflii mai multe despre el, fara ca el sa`si dea seama de ce vrei sa stii. Poate am scris aiureli.Eu asta as face. Daca as fii timida. Dar cum sunt eu, mai nebuna as merge si l`as intreba daca vrea sa iasa cu mine la un suc Nu cred ca esti genul ala de fata.Dar ai putea sa incerci. Nu cred ca va fi ceva rau! Sper ca ti-am fost de ajutor
Mai eu zic sa il lasi sa fiti doar prieteni panace termini scoala si apoi puteti fii impreuna.si ai grija sa nu til fure alta)si sa fie cu ea.ok?