| ALEXANDRA_7471 a întrebat:

Ce parere aveti?
:-s
Prin iarnă. mă uitam după un băiat, nu pot sa zic că-l plăceam.pentru. că în timpu ăla am fost cu un idiot care m-a "dăramât". faza e că asta m-a facut sa plang cum nu am mai făcut-o niciodata. Şi acum l-am uitat.credeti-mă! Îl urăsc mai mult decat orice miscă pe pamant.

Aşa, deci. faza e ca prin mai-iunie a inceput să-mi placă acel baiat foarte tare [ăla din iarnă]. intr-o zi, prin mai, in pauza la scoală, m-am uitat la el parca fara sa vreau. şi i-am zambit timid, fără să vreau şi, surprinzător, mi-a zambit şi el timid.si a lasat capul in jos(era singur pe hol)de atunci, mereu când trecea pe langă mine, sau chiar daca era la departare, mă privea cu, coada ochiului, dacă vedea că intorc si eu capul să mă uit, se intorcea repedeDeci, am facut rost de id-ul lui, el nestiind ca este al meu.Am vorbit chestii banale gen 'salut'faza e ca pe la încputul vacantei, dupa vreo săptamână l-am salutat pe mess(tot asa, nu stia că sunt eu.). şi el mi-a spus salut, l-am intrebat ce face, el:bine, tu? i-am zis ca"bine, mă plictisesc.si m-am gandit să salut unele persoane din listă"a zis o chestie care m-a cam deranjat"si ce, vorbeşte cu ei, nu cu mine"Bine. Mi-am cerut scuze, şi na, nu am mai vorbit cu el pană acum 2 săptamani, când. mi-am pus hi5-ul la status si m-a rugat sa mi-l scot de pe privat.asta am facutşi.cand a vazut cine sunt. a inceput sa vorbeasca altfel.sa-mi spuna tot felul de nimicuri care pentru mine insemnau foarte mult...nu stiu ce sa cred el este mai mare decat mine cu un an.nu este tipul ala de baiat rau.este cuminte.invata bine.cu 9-10 in teze. dar nu conteaza asta.si.are fata aia de ingeras.brunet.cu ten alb si ochi albastri.nu am DELOC curaj sa vorbesc cu el.:-s.deci DELOC.tremur toată. eu, doar abia astept sa treaca timpul.sa fiu in scoală cu el.la liceu.stiu prea bine de la niste prietene, sau din câte am observat eu, că este timid.mama lui este decedată:-s aa, şi l-am mai vazut si cand plecam acasa de la scoala că mă privea pe 'furis' şi întorcea capul repede.nu ştiu ce sa cred.
scuze, ca am scris prea mult.nu am vrut sa va plictisesc şi, SCUZE DACA AM SCRIS UNELE CUVINTE GRESIT. M-AM GRABIT!
[sper sa ma intelegeti].
Multumesc happy

4 răspunsuri:
| ionika17 a răspuns:

Daca tu esti mai indrazneata spune-i ca il placi! Intelege-l si tu ca poate din cauza ca este prea timid de aceea ti-a vorbit asa, este rau sa fi timid sa nu sti cum sa te comporti cu lumea, sa stii cum sa le faci pe plac asa ca inca nu te dezamagi.Du-te si vorbeste cu el fata in fata (nu pe messenger) si spune-i ca il placi. Uita-te in ochii lui si zambeste-i si poate isi va da drumu si el la vorbahappySucces.Pa, pa

| alexandru04 a răspuns:

Fa-ti curajul si vorbeste cu el ii foarte important.in viata daca esti timid si nu stii sa vorbesti cand trebuie nu-i bine.dai rateuri

| AndySixx a răspuns:

Din ce ai scris tu acolo, amandoi sunteti timizi. Poate ai avea nevoie de o prietena care sa se inteleaga bine cu el si sa intrii in gasca lor. tongue Asa, pe mess intreaba`l chestii banale, din care sa aflii mai multe despre el, fara ca el sa`si dea seama de ce vrei sa stii. Poate am scris aiureli.Eu asta as face. Daca as fii timida. Dar cum sunt eu, mai nebuna as merge si l`as intreba daca vrea sa iasa cu mine la un suc laughing Nu cred ca esti genul ala de fata.Dar ai putea sa incerci. Nu cred ca va fi ceva rau! Sper ca ti-am fost de ajutor big grin happy

| satena000 a răspuns:

Mai eu zic sa il lasi sa fiti doar prieteni panace termini scoala si apoi puteti fii impreuna.si ai grija sa nu til fure altalaughing)si sa fie cu ea.ok?