Ce are facebook-ul cu lumea reala? nu-ti inteleg ideea. ce treaba au click-ul, internetul, tastatura, mouse-ul cu punga de chips, tinutul de mana, sarutul, etc. tu judeci ce-ai scris?
De parcă ar fi accesoriul tău ca să te mândrești cu el.( și nici asta nu se face...)Evident, nu merită, cel puțin nu din punctul meu tâmpit de vedere.
Baftă, Andreea.
Depinde daca vrea si el. Mie unu nu mi-ar placea sa imi impart viata privata cu tot internetul.
Daca aveti suficienta incredere unu in celalalt, puteti sa nu puneti intr-o relatie. Ai o siguranta ca nu se da o fata la el, teoretic vorbind.
In primul rand oficializati relatia, dand sansa unora sa observe ca nu trebuie sa-i faca avansuri jumatatii tale, si faptul ca aratati ca nu va este rusine unul cu altul.
Oricum, te pui intr-o relatie cu cineva in viata reala ci nu pe facebook, altfel cand stingi calcualtorul ori cade reteaua de net, se termina si relatia, si uite asa te trezesti ca nu ai parte de afectiune, dragoste si sex.
Nu stiu cum priviti voi facebook-ul insa pe bune?!?!?! ce e asa de important in toata chestia asta?!?!?!?
faza e ca "anuntati" toata lumea ca sunteti impreuna, daca nu aveti nici un motiv sa va ascundeti, atunci e OK daca asta va face mai fericiti.ideea e ca ve-ti da prilej de barfa si chestii de genu.sunt de parere ca o relatie trebuie sa ramana intima cat mai mult, iar daca tu strigi in gura mare chestia asta e posibila sa apara si niste guri rele pe acolo care sa incerce sa ruineze tot.parerea mea e ca poti trai si fara sa postezi chestii pe facebook
E ca șicum ai scrie că...să nu zic ce!
Dar îți voi răspunde cu o întrebare întrebătoare: De ce, ce rost are?(să creadă lumea că te mândrești cu el ca și cum ar fi un trofeu)
Parerea mea e ca mai bine nu,si asa facebook-ul strica relatiile, te face sa iti pierzi increderea, sunt unii care se baga intentionat intre voi atunci cand ved ca sunteti impreuna numai sa va desparta, mai bine iubiti-va voi doi, sa nu apara si altcineva.
anonim_4396 întreabă:
VanillaJaguar întreabă:
costyn997 întreabă:
AlexEjmecheru întreabă: