anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce părere aveți și ce ați corecta/schimba la această scrisoare de dragoste făcută de mine.

Pentru dragostea mea adevărată,
Incep prin a-ți spune că îți adresez această scrisoare datorită sentimentelor mele ce nu mai pot fi ținute închise înăuntrul meu. Sper că o să-mi accepți mica mea dovadă de iubire deoarece în realitate nu aș avea curajul să-ți spun și mai sper că vei simți dragostea surprinsă în aceste rânduri si timpul dedicat scrierii lor. În realitate nu te-aș putea face să înțelegi. Nu pot face pe nimeni să înțeleagă ce se petrece in interiorul meu. Simt sentimente contradictorii complexe pe care le-am dezvoltat în timp. Destul timp încât să realizez următoarele:
Între noi doi se află atât de multă "distanță" deși suntem atât de "aproape".
Între noi doi se află atât de multe "bariere" impuse de către societate, de către mine, de către tine.
Simt atâta durere că nu-ți pot spune "Te iubesc"! E atât de jenant, atât de patetic dar trebuie să mă protejez și de asemenea să te protejez pe tine de "gura lumii"!
Inițial, am crezut că e un crush care trece ca oricare altul și nu-și va mai gasi loc în mintea mea. Dar între timp mi-am dat seama că nu e doar o admirație temporară ci este dragoste. Eu nu credeam in destin dar tu m-ai făcut să realizez că există deoarece ai aparut cu un motiv in viața mea. Îmi apari în minte la orice oră din zi și noapte iar fața ta îmi aduce un zâmbet pe buze. Te cunosc încât să-mi dau seama că iubesc la tine calitățile cât și defectele. Amândouă te fac ceea ce ești și ești perfect așa! Mi-am hrănit imaginația cu diferite scenarii în care suntem împreună. Te-am pus pe un piedestal și mă întristează faptul că pe zi ce trece dragostea mea depășește limitele cunoscutului iar tu nu știi asta și nu simți la fel. Vreau să știi că e cineva care chiar se gândește la tine cu o intensă sinceritate și adevărată iubire. Vreau să știi ca sunt cu adevărat aici, eu chiar exist și am nevoie de iubirea ta, furia ta, nebunia ta...
Am nevoie de fericirea ta și am nevoie ca eu să fac parte din ea. Vreau să simt atingerea mâinii tale, vreau să pătrunzi înăuntrul sufletului meu cu ai tăi ochi căprui și vreau să-mi strigi numele intr-un mod special în care numai tu îl poți spune. Sunt o persoană atât de egoistă pentru că vreau atât de multe dar e în regulă. Când e vorba de tine nu am să mă abțin. Sunt o persoană lacomă si te vreau doar pentru mine si sper ca într-o zi o să vrei și tu.

P.S. Dacă știai că n-o să mă iubești, de ce m-ai lăsat să mă îndrăgostesc de tine?

8 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Depinde cui o trimiti. Daca o trimiti unei persoane mai putin sensibile... mai "desiropeaz o" putin

| Catrice a răspuns:

1. Prea lunga.
2. Cringe
3. Patetica
4. Sfârșitul e de râs.
5. Renunță la scrisori

| cristinutafrumushikamea a răspuns (pentru Catrice):

Tu esti cringe man lasa oamenii sa se exprime

| Catrice a răspuns (pentru cristinutafrumushikamea):

Mai cringe ca tine nu e nimeni.

| cristinutafrumushikamea a răspuns (pentru Catrice):

Bine

| VoidEternal a răspuns:

Well, depinde de cine primește scrisoarea. Adică un om care apreciază o scrisoare în 2023 trebuie sa fie cumva anume. Nu oricine ar putea-o aprecia, așa cum ai văzut din celelalte reacții.
E important și ce vârstă aveți voi.

Oricum, oricine ar fi și orice atitudine ar avea fata de genul asta de exprimare a romantismului scoate fraza "incep prin a-ți spune". E un fel de "încă din primele rânduri" și nu merge deloc în niciun scenariu.

Dacă eu as primi-o mi s-ar părea forțată un pic. Daca as fi primit-o acum 20 de ani, as fi avut poate altă părere. happy

Oricum, cuvintele sincere, provenite din inimă au efect mai puternic decât metaforele.

Spor la iubire. happy

| VoidEternal a răspuns:

PS: îți scriu asta nu ca sa fiu grammar nazi, dar mă gândesc că vrei sa faci o impresie buna, altfel nu ți-aș fi atras atenția.

"a-ți corecta" se scrie legat.
Ex:
"Ce ați corecta la această lucrare?"
"A-ti corecta lucrarea ar fi o onoare pentru mine."

Vei simți, nu vei "simții"

Ghilimelele strica orice figura de stil:

Între noi doi se află atât de multă "distanță" deși suntem atât de "aproape".

Între noi doi se află atât de multă distanță deși suntem atât de aproape.

Suna mai natural așa, și nu cred că nu se prinde daca nu ii pui ghilimele, nu e chiar o creație literară complexa fraza asta.

"Destinul ne-a adus împreună" - e cheesy in orice context.

"șcenarii" nu exista, doar scenarii.

"se gândește la tine cu o intensă sinceritate" - nu ai cum sa te gândești cu sinceritate la cineva.

"Vreau să simt atingerea mâinii tale, vreau să pătrunzi înăuntrul... sufletului meu" - cam nefericită asocierea asta dintre atingere și pătrundere.

Again, sper că nu te superi. Sunt doar câteva observații. happy

| MynameisYou15 a răspuns (pentru VoidEternal):

Nu mă supar! de asta am nevoie ca să știu pe viitor.