Depinde cui o trimiti. Daca o trimiti unei persoane mai putin sensibile... mai "desiropeaz o" putin
1. Prea lunga.
2. Cringe
3. Patetica
4. Sfârșitul e de râs.
5. Renunță la scrisori
Tu esti cringe man lasa oamenii sa se exprime
Mai cringe ca tine nu e nimeni.
Bine
Well, depinde de cine primește scrisoarea. Adică un om care apreciază o scrisoare în 2023 trebuie sa fie cumva anume. Nu oricine ar putea-o aprecia, așa cum ai văzut din celelalte reacții.
E important și ce vârstă aveți voi.
Oricum, oricine ar fi și orice atitudine ar avea fata de genul asta de exprimare a romantismului scoate fraza "incep prin a-ți spune". E un fel de "încă din primele rânduri" și nu merge deloc în niciun scenariu.
Dacă eu as primi-o mi s-ar părea forțată un pic. Daca as fi primit-o acum 20 de ani, as fi avut poate altă părere.
Oricum, cuvintele sincere, provenite din inimă au efect mai puternic decât metaforele.
Spor la iubire.
PS: îți scriu asta nu ca sa fiu grammar nazi, dar mă gândesc că vrei sa faci o impresie buna, altfel nu ți-aș fi atras atenția.
"a-ți corecta" se scrie legat.
Ex:
"Ce ați corecta la această lucrare?"
"A-ti corecta lucrarea ar fi o onoare pentru mine."
Vei simți, nu vei "simții"
Ghilimelele strica orice figura de stil:
Între noi doi se află atât de multă "distanță" deși suntem atât de "aproape".
Între noi doi se află atât de multă distanță deși suntem atât de aproape.
Suna mai natural așa, și nu cred că nu se prinde daca nu ii pui ghilimele, nu e chiar o creație literară complexa fraza asta.
"Destinul ne-a adus împreună" - e cheesy in orice context.
"șcenarii" nu exista, doar scenarii.
"se gândește la tine cu o intensă sinceritate" - nu ai cum sa te gândești cu sinceritate la cineva.
"Vreau să simt atingerea mâinii tale, vreau să pătrunzi înăuntrul... sufletului meu" - cam nefericită asocierea asta dintre atingere și pătrundere.
Again, sper că nu te superi. Sunt doar câteva observații.
Nu mă supar! de asta am nevoie ca să știu pe viitor.
Mario1996 întreabă: