| sasha a întrebat:

Ce parere avezti despre fetele care practica sexul oral sincer pana acum nu am intalnit astfel de fete sau poate nu au incercat la mine insa nu as accepta asa ceva nici daca ar fi aventura in plus de astea poate i-as trage vreo 2. motiv : iti dai seama daca mie imi face asa ceva sigur nu sunt primul si poate nu prea foloseste pasat si periuta de dinti cum sa o mai pot saruta. sunt de acord cu diferite pozitii sexuale dar cu asa ceva nu... voi ce parere avezi fete si baieti?

Răspuns Câştigător
identitate
| identitate a răspuns:

Cum ai vrea sa intalnesti fete care practica sexul oral daca tu gandesti asa? Toate il practica (sau o sa-l practice ) dar evident ca se prind cam cat te duce capul si se abtin.happy
Am vazut de prea multe ori fete care sunt in stare sa jure pe Biblie ca ele nu ar face asa ceva sau ca nu au facut insa le-am vazut facand.happyAsa ca astea sunt vrajeli.
Nu vrei, nu o sa ai parte. Daca chiar vrei sa fii convins ca nu a facut si nici nu ar face iti recomand octagenarele(cele de 80 de ani, nu ca nu ai sti). Dar nu stii ce pierzi...

31 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Mie îmi este indiferent.
Îmi place să mi se facă dar să-i fac şi eu ei însă depinde foarte mult de persoană.
E clar că dacă e vorba de-o aventură nu aş accepta dar cu o persoană cu care am minim un an de relaţie serioasă eu nu văd nimic anormal în asta.
Şi crede-mă, mai devreme sau mai târziu cam toate o fac.

| Flav a răspuns:

@gianinutza007 - desi n-ai nici cerneala pe buletin, ma indur sa-ti raspund: cum sunt alea, care fac sex oral, m****e? Pune-ti replica intr-un document Word, subliniaz-o, pastreaz-o bine sa nu sa se stearga cand dai vreun format, iar peste cativa ani ( sper cativa ani, am emotii aici ) sa-ti aduci aminte ce-ai spus, te duci la oglinda si iti dai 2 palme.
Toti kizii vorbesc acum de sex, sa se afle in treaba: this is the new future.

nony
| nony a răspuns:

Desteptu´, ala care mi-ai votat raspunsul ca ¨irelevant¨ urmeaza gestul Demonikái si argumenteazá.
Sau ti se pare ca la aceasta postare exista un dialog civilizat? Sau esti vreun frustrat care nu i s-a facut sex oral? Inainte de a va pune intrebari extrem de filozofice, cum ar fi : si dacá-i sarut in cur pe toti ...si daca ii pup in penis pe toti, invatati sa judecati raspunsurile.
@sasha, fá un sex oral, frate.Iti garantez ca ai bagat in gura lucruri mult mai rele decat un clitoriswinking

identitate
| identitate a răspuns:

@gianinutza007 nu-ti mai dau stupid de mult si nici nu mai am chef sa fac ceva ca raspunsurile tale stupide sa dispara ca de obicei happy
Spune-le cum vrei, m****e sau oricum altfel sau poti sa-mi spui si mie m***t happy si sa sustii orice aberatie. Dar sa stii un lucru:
AS PREFERA SA SARUT UNA DE PE CENTURA SAU CHIAR SA-I OFER SEX ORAL, IN LOC SA-MI OFERE CEVA O ID***TA CA TINE!

identitate
| identitate a răspuns:

rolling on the floor @gianinutza007 Esti inteligenta rau.Tocmai de asta nu-ti dau "stupid", pentru ca daca o fac eu si inca cativa cu puncte cat ale mele, raspunsul tau dispare.Asta pe langa faptul ca se poate raporta.
Ai uitat cat au ramas pe site idioteniile tale din trecut? Ultimele de care m-am ocupat si eu au ramas doar 5 minute.Sau esti asa de inteligenta incat nu te-ai prins? Dar acum nu mai fac, ar fi pacat sa nu stie lumea cat esti de inteligenta si sa vezi doar tu raspunsurile pe care le dai.
E greu sa intelegi ceva si tocmai acesta este motivul pentru care as prefera sa platesc una de pe centura in loc sa primesc gratis ceva de la tine.Nu prea intelegi cuvintele, de unde sa intelegi nuantele...
"Dupa" Pamant nu am cum sa fiu ultimul, eu sunt de pe Pamant.Inca nu-mi permit o calatorie in spatiu si nici nu vreau sa ma ascund dupa Pamant.
Nu sunt gay si daca as fi nu mi-ar fi rusine sa recunosc.
Restul aberatiilor tale nu le mai comentez. O fi de 1000 de ori mai curata, dar cutia ta craniana e sigur foarte curata.Bate un pic, vezi daca a mai ramas vreun neuron!
Tu nici macar nu esti fata, esti un frustrat de baiat.
Ia citeste inteligentule ce ai scris:"Si ma doare fix in p... ca imi dai u stupid"rolling on the floor Ai scris "p***" nu "p****" fraiere! Banuiam de la "razboiul" trecut, acum sunt sigur.
Vai tu "nebuno"!rolling on the floor

identitate
| identitate a răspuns:

@gianinutza007 Ai uitat cam multe, dar nu continui cu dovezile.De fapt gresesc, ca sa uiti trebuie sa ai capacitatea de a asimila!
Un limbaj ca al tau e 200% specific baietilor (dar celor varza) si nici macar o centurista nu vorbeste asa, cu atat mai putin una care vorbeste despre "moralitate" si "puritate". Injurii orice prost poate sa adreseze, iar vorbind nu ma injosesti pe mine ci pe tine.
Esti sigur baiat, dar oricum nu conteaza pentru ca indiferent de sex esti un gunoi.
Ti-as spune "Mars!" dar ar fi o nedreptate si o jignire la adresa cainilor.

| Rukhsandra a răspuns:

Eu una n-as face big grin tot din acelasi motiv ca si tine... poate alte fete sunt de acord dar eu nu... mi-e scarbarolling on the floor

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Sasha, sa iti exprimi parerea DUPA ce ai parte de un sex oral bine facut. Asta inseamna sa vorbesti in cunostinta de cauza. Punctul tau de vedere nu denota decat o educatie lapidara si multa, multa prejudecata. Alonet, de asemenea. Aaa, tu alonet ai si o imaginatie murdara: adica tu ce concentrezi la sarutat tipa sau pe cine a pupat ea in? Si apoi, spune-mi: cum afli daca e facut sex oral altora INAINTE de a o saruta? O intrebi la prima intalnire? Daca da, manierat esti, ce sa spun?

Baieti, vrabia malai viseaza! Si gianutza, daca nu ai facut inca-desi la limbajul tau ma indoiesc, vei deveni si tu una dintre cele pe care le-ai catalogat!

| sasha explică:

Bai teddy nu ma intereseaza ce face fiecare in pat dar vreau sa stiu daca numai mie mi se pare anormal

| sasha explică:

Fara suparare dar identitate castiga meritati mai multi fundita toti cei care sunt pentru sexul oral, ceailalti incercati sa intzelegeti ceva... multumesc mult pentru raspunsuri tuturor happy

| Duhovnicul a răspuns:

Sa fii sanatos, nu pricep de unde si pana unde te intereseaza pe tine ce fac altii in pat sau cu ce sunt si nu de acord. Aici totul tine de fiecare persoana in parte deci preferintele nu se discutawinking Si apoi ce sa faca fata cu pasatul? laughing Conduce prin dormitor?

| cretzufinish a răspuns:

Are dreptate @silviun95.

| cretzufinish a răspuns:

Acum nu-ti dai seama pentru ca inca nu ai iubit pe cineva cu adevarat. Asa ziceam si eu inainte pana sa iubesc cu adevarat. In mare parte trebuie sa stii sa-ti alegi si partenerul/a pentru ca e logic ca e scarbos daca nu stie ce e aia apa si sapun. Cand iubesti cu adevarat itivine sa devorezi corpul celuilalt asa ca nu vad ce e rau in asta. Eu zic sa-ti faci o prietena si mai vb peste ceva timp.

| alonet a răspuns:

Iti dai seama ca daca te saruti cu una care face sex oral, tu de fapt saruti falusul tuturor celor la care le-a facut sex oral? pana si obrazul lor e spurcat daca a finalizat acel act pe ea! ce sa zic, pofta buna!

| yanny`s a răspuns:

Sincer acum mi se pare un pic ciudat. de ce ai o parere atat de proasta despre asta? hai nu iti place nu iti place, mai rar baieti ca tine, dar sa ii dai si 2?laughing)

daca fata vrea sa te faca sa te simti bine laughing

inteleg ca tii mult la comoara ta, dar atunci cand vei fi cu o fata pe care o iubesti, se poate sa gandesti altfel. pana la urma nu eceva chiar asa cum iti imaginezi tu.
pasta si periuta se gasesc in fiecare magazin, cred ca prietena ta este ingrijita, ca doar nu o iei de la gunoi nu?laughing

| Silviu591 a răspuns:

Frate. daca stai cu o nespalata normal ca ti se pare scarbos.si daca ti se pare scarbos inseamna ca nu iubesti persoana respectiva. daca iubesti o persoana inseamna ca iubesti fiecare particica din ea.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| mocatofa a răspuns:

Nu sunt de acord cu tine 'poate nu ai gasit tu persoana potrivita cu care sa faci asta, sexul oral e super marfa.
Crede-ma pana acum ai sarutat destule fete care au facut sex oral,
Doar ca nu ai gasit una atat de idioata sa-ti spuna chestia asta.
Mai toate fetele fac sex oral este absolut normal.
Depinde si de felul cum gandeste o persoana " o persoana careia nu cred ca i-ar placea sexul oral si l-ar considera scarbos sau anormal ar fi bunica mea de 76 de ani, sau alte persoane din secolul trecut.
E absolut normal sa faci sex oral " cand o sa faci "daca o sa faci vreodata. o sa te bati cu adidasul in cap ca ai ratat atata timp fara.
Nu sti ce pierzi.
dar trebuie sa fie si baieti ca tine " mai fraieri " mai jos rad si fetele de tine.
Ma intreb cat de idiot sa fi sa nu-ti placa sexul oral.

| mocatofa a răspuns:

"Identitate " meriti fundita frate happy "

| blonduu a răspuns:

Sasha, daca zici ca nu o mai poti saruta dupa ce iti face sex oral, gandeste'te asa: poate ea face oricum sex oral altcuiva si tu nu sti, dupa care o sarutiwinking. Deci oricum, se spala sau nu, o speli tu. Nu fi absurd "i'as trage vreo 2", n'ai apuca nici palma s'o ridici ca ai ramane fara "scripete".

| yulyanna a răspuns:

Mie mi se pare un lucru scarbos...niciodata nu as vrea sa practic sexul oral
nu inteleg ce vede o fata in chestia asta...

| TheMihutz a răspuns:

Sincer zic, s-a mai pus intrebarea asta de inca 15 ori si aceleasi raspunsuri."scarbos"; "doamne cum sa practic asa ceva?"; "doamne ce m*iste" de parca e asa ceva iesit din comun! Atatea minciuni spune-ti in raspunsurile pe care le dati, voi aia daruiti lui Dumnezeu si pentru Biblie. Una e sa practici sex oral cand esti o cocota si ti-ai ales slujba sa faci deep throat-uri pana te inneci, iar alta este cand ai o prietena de foarte mult timp si va iubiti si vreti sa incercati si altceva, nu? daca face oral o femeie ce? gata-i panarama?

| ovidiu_4478 a răspuns:

Bravo identitate! no comment...

| gux2 a răspuns:

Is de acord cu tine diferitele pozitii sexuale ii ca dar asa ceva

| bambollaazarya a răspuns:

Mai copile trebuie sa mai cresti si o sa iti dai seama cand ai sa fi cu o pers pe care o iubesti si o cun bine ca nu e nimic rau sa faci sex oral nici ca fata si nici ca baiat. e normal, in razboi si in dragoste e permis totul!

| ursuletzdiana a răspuns:

Frateee sexu opral e groaznik! a incercat o fata din liceu si mi-a zis ca e oribil! nu incercatzi! da e anormal dupa mine~!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@gianinutza007, te rog sa ma ierti, e premiera pe TPU! Nu cred ca cineva si-a argumentat gestul de a raporta!
Eu ti-am raportat raspunsurile si din cauza mea au disparut, iar motivul este foarte simplu: mi-au parut asa cum nu sunt catalogate la optiunile de la raspunsuri(adica obscen/ilegal/irelevant/neinteligibil sau spam!), ci de-a dreptul josnice, suburbane!

| maria135 a răspuns:

Este dezgustator, in final nu se stie de unde incepe si unde termina. poate a facut anal apoi bucal, este dezgustator, pacat.