E cam naspa dupa aia. Pe mine una daca m-ar prinde facand asa ceva, chiar daca nu fac, m-as simtii naspa, zau pai cum draq mi-as privii eu dupa aia parintii in ochii? Pai la prima privire cred ca as lasa capul in jos, si n`as mai zice nimic. Eu cred ca`i jignitor si aiurea sa stie un parinte asa ceva, chiar daca stie ca este normal si firesc.
Depinde de fiecare parinte. Unii s-ar putea sa inteleaga si sa accepte masturbarea ca un mijloc de autocunoastere. Altii ar putea sa reactioneze agresiv, nevros etc.
Daca accepta sau nu asta mai tine si de (probabil) cat de religiosi sunt. Fiecare copil isi cunoaste parintii si eu zic ca ar trebui sa stie fiecare cum ar reactiona.
Eu zic ca inteleg, doar au fost si ei tineri (si da, si pe vremea aia se intampla, doar nu ca nimeni nu vorbea despre asta) si mai ales daca cel prins "in actiune" este baiat. Probabil sunt socati fiindca lor li se pare prea devreme, dar nu ca nu inteleg. Si oricum, e de datoria lor sa le faca observatie copiilor sau sa ii "pedepseasca" in vreun fel ca sa nu devina obsedati, sa ii preocupe asta mai mult decat scoala sau eventual sa "corupa" si vreun frate/sora mai mica/a.
Parerea mea, desi parintii mei n-au trecut prin asta ei au fost pusi in fata faptului implinit cu iubitul
Depinde de parinte poate il cearta pe copil poate ii zice cu frumosul sa nu se mai repete ca nu e bine ceea ce face
Depinde de parinti!
Am o prietena si ea se mastubeaza, parinti stiu su reactoneza in nici un fel dar in momentul in care i-au expicat ca nu este bine dar pana la urma ti-am spus depinde de parinti.
Sunt de acord si cu Ioana nu mi-as mai putea privi parinti in ochi dar din nou acum depinde si de copil.
Bye. Merit fundita?
Orice parinte normal stie ca masturbarea este o etapa normala in dezvoltarea unui adolescent. Asa ca ei stiu ca ai lor copii adolescenti se masturbeaza si ii vor oferi intimitatea necesara. Eu cred (de fapt stiu) ca si parintii nostri s-au masturbat la vremea lor, asa ca inteleg automat acest lucru.
Parintii mei sunt deschisi la minte.Sunt mereu deschisi la discutie. Uneori regret ca nu au avut un baiat, ar fi iesit un super tip din asemenea parinti din toate punctele de vedere.Probabil te-ar lua deoparte si ar discuta