| Encore a întrebat:

Ce parere iti intreb prietena pe care o iubesti si care te iubeste "ce alegi tigarile sau pe mine?" si ea iti zic "tigarile" ce imi spuneti sa fac ce parere aveti ca eu nu stiu ce sa mai zic?

Răspuns Câştigător
| bibitza a răspuns:

rolling on the floor eu in locul tau i-as da si tu shut in fund big grin. tu incerci sa o scapi de un viciu si ea iti da papuci... asta inseamna ca nu valorezi nici macar cat un pachet de tigari pentru ea...si cat costa un pachet? 70-80 de mii? urat... sad

11 răspunsuri:
pupimik
| pupimik a răspuns:

Depinde de context.
Poate in momentul de fata avea mai mare nevoie de o tigara decat de un sarut de-al tau.
Iar tu... daca o iubesti...nu o intrebi asa ceva. O accepti asa cum e... fumatoare sau nu. Daca tu pui conditii de genul asta...sa nu te mire ca va ajunge sa se desparta de tine.
Si eu as fi raspuns la fel daca m-ar fi intrebat prietenul asa ceva.

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Si eu as fi spus la fel. Oamenii oricum sunt dezamagesc la un moment dat. Cu tigarile stii exact cum stai de la inceput: te omoara!
Iar daca ai intrebat in contextul in care vroiai sa o determine sa se lase de tigari, miscare gresita. E o chestiune de vointa sa te lasi. Vointa puternica.

| Lorenyk a răspuns:

Nu trebuie sa o pui sa aleaga. Si eu sunt fumatoare si daca m-ar fi intrebat pe mine prietenul meu chestia asta, as fi raspuns la fel. Inteleg ca vrei sa o ajuti sa se lase, dar nu ii impune. Sunt atatea pastile in farmacii contra fumatului. Poti sa ii spui macar sa incerce, cateva zile, sa nu mai fumeze, sa ia pastile din alea. Poate dau rezultat si dupa cateva zile, poate saptamani, nu stiu, nu va mai simti nevoia sa fumeze. Dar nu o pune sa aleaga, daca vrei sa o convingi intr-un fel, spune-i ca insisti cu asta pentru sanatatea ei, pentru viata ei, pentru ca o iubesti si nu vrei sa o vezi peste cativa ani chinuindu-se prin spitale bolnava de cancer. Ca tigarile fac cancer la plamani. Sper ca ti-am putut fi de ajutor. Succes.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca e politicos sa-l obligi pe celalalt sa-ti suporte duhoarea de tutun. este urata rau.se poate ajunge la un compromis, dar eu cand am primit plangere in directia asta, m-am lasat de fumat. din bun simt, si din dragoste.aceiasi problema cu igiena gurii si nu numai.

| Mya a răspuns:

Ca nu ai procedat corect... daca vrei dovezi de iubire, le poti descoperi in alt mod, decat sa o pui sa faca anumite sacrificii.Cand iubesti pe cineva il accepti asa cum e...si cu si fara vicii.Doar ea poate hotari daca ar trebui sa se schimbe sau nu de dragul tau, nu ar trebui sa-i impui, nu vei face decat sa o indepartezi.

mira
| mira a răspuns:

Trebuia sa te astepti la ambele variante de raspuns si sa-ti stabilesti cu anticipatie o strategie. Poate ca n-ai mai fi pus intrebarea.

| yoyoyo a răspuns:

Cauta-ti alt porc rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Las-ooooooooooo

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi este cunoscut pentru ca prietena mea mi-a pus la timpul ei aceeasi intrebare. Nu i-am raspuns pentru ca nu cred sa fie ea in stare sa decida pentru mine daca sa las fumatul sau nu. Nu e deloc corect ca cineva sa te puna sa alegi intre doua lucruri. Daca o iubesti, accept-o asa cum este. Poti incerca doar sa ii aduci argumente ca totusi nu sunt chiar atit de folositoare tigarile acestea.

| Kokolina a răspuns:

Spune-i ca e treaba ei ca tigarile ii vor distruge viata dar tu nu.Parasesteo si poate isi va da seama ca a gresit dar cel mai bine este sa o uiti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu iti propun sa te duci la scoala, sa inveti sa scrii corect romaneste si sa o lasi pe domnisoara in plata ei. O fi avut ea motive sa aleaga tigarile in detrimentul tau, si poate ca unul dintre ele e acela ca nu stii sa vorbesti. cine stie!?