Buna daiana!
sa inteleg ca ai 14 ani si ca esti virgina. Felicitari! ramai asa macar pana la 17 ani.
si vezi ca baietilor nu le plac fetele care nu se respecta si care isi strica virginitatea la vrst fragede. ai grija!
funda?
Asa si daca nu ar mai fi virgine de la ce varsta sa.si fi inceput viata sexuala? E o intrebare foarte stupida, ce ai postat tu. La 14 ani e normal sa fi virgina. Nu te ia nimeni la 14 ani daca nu esti virgina, decat daca vrea doar sa te f*ta.
Ce prostie doamne daca esti fata si de acum gandesti asa o sa ajungi[ma abtin din nou]
este extrem de normal ca la varsta asta sa fie virgine doamne cand vad unele intrebari de pe siteul asta uneori raman masca
De ce sa le ia la ras? uni chair le aprecieaza pantru asta si este un lucru foarte normal la 14 ani . La vasra asta trebuie sa.ti vezi linistita de treaba ta ca s-ar putea sa faci cancer de col uterin daca te apuci de prostii sau alete infectii, boli ma rog stai tu in banca ta pana mai cresti .
E perfect normal ca la varsta de 14 ani sa fi virgina, poti sa razi de mine, dar eu la 14 ani ma jucam cu papusile si invatam pentru examenul de admitere la liceu, nu ma gandeam la sex.Eu ce ar trebui sa fac daca am 17 ani si sunt virgina, sa sar pe primul care imi iese in cale?
Buna,
Ti se pare un lucru ilegal/rusinos/stupid ca o fata sa mai fie virgina la 14 ani? Probabil mai sunt unii care cred asta, dar gandesc cat o nuca.Mai sunt si baieti care au o parere proasta despre fetele care numai sunt virgine la 14 ani.
Hai sa presupunem ca nu esti tu fata aia.Asta nu este o intrebare care ar trebui sa o preocupe pe fata de care vorbesti este inca mica.De pe la 17-18 ani are tot timpul din lume sa o faca.Asa ca fata asta sa stea calma si sa se tina de scoala mai intai de toate.
Din contra, toata clasa mea isi bate joc de o fata, INCLUSIV EU, care nu mai este virigina la 14 aproape 15 ani, tu ce intelegi din asta?
Sunt niște dobitoci. Niște șmecherași de cartier cu guță în căști (de fapt, difuzor că ei nu au auzit de așa ceva) ochelari de soare în casă și cu un limbaj de stradă, chiulangii și fac ce fac doar ca să se laude.
M-am săturat să tot repet faptul că dacă o fată întreține relații sexuale până în 17 ani, crește riscul cancerului de col uterin de 10 ori. În plus, ele își pierd demnitatea. Imaginează-ți cu câți o să o facă până la 18 ani, devin niște târfulițe și e păcat de ele, apoi o dau în alte belele.
Hmmm normal ca nu fac asa. tine minte de la mine ASTA" voi radeti de mine ca sunt diferita iar eu rad de voi ca sunteti toate la fel" ar fi ceva nebunesk sa te dezvirginezi de acum pe bune cu ce dreaqu te ajuta asta
Eu oricum nici nu ma gandeamm sa ma dezvirginez pan la 18 ani... dar am vrut sa vad doar ce cred baietii despre asta...
La 14 ani mi se pare anormal ca o fata sa nu fie virgina (poate sunt eu mai conservator ) dar totusi. pentru ca un baiat si disperat care a descoperit pubertatea si la ce ii mai foloseste penisul insista sa il bage undeva (scuze limbajul) nu inseamna ca tu trebuie sa dai pantalonii jos. Mai asteapta pana cand o sa intelegi altfel viata sexuala, nu doar din curiozitate. Si o sa iti foloseasca faptul ca esti virgina cand o sa intalnesti un tip potrivit, nu acum cand crezi ca orice baiat e alesul