anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce parerea aveti despre baietii gelosi? eu sunt cu un tip de 2 luni si mereu vrea sa stie cu cine sunt si unde sunt si daca i se pare ca il mint face urat rau...nu imi face scandal si nu zice nimic dar incepe sa-mi trimita mesaje cam ciudate mai la misto si sa-mi povesteasca cum se dau fetele la el(multe dintre povesti sunt inventate)..si nu ma mai baga in seama un timp scurt sau imi trimite un mesaj (nu zice nimic urat de mine dar gen ca nu-i pasa de mine) si eu sunt cv gen ok sau nu-i rasp la esa. oricum gen indiferenta si dupa se apuca si imi trimite mesaje dragute ca sa-l bag iar in seama..cum vise pare situatia? ar trebui sa schimb ceva?

14 răspunsuri:
| がさいゆの a răspuns:

Buna.Intr-o relatie partenerii trebuie sa aiba incredere unul in celalalt, trebuiind sa spuna adevarul si sa nu ascunda lucruri unul de celalalt.Cu alte cuvinte, intr-o relatie trebuie sa fii onest, sincer.Relatia ta nu va fi cladita din dragoste si loialitate, ci din minciuna si ura.Eu te sfatuiesc sa te desparti de el.Bafta!

| iMaDreamer a răspuns:

Aiurea. Nu cred ca poti schimba tu ceva, decat daca te desparti de el. Eu una nu as rezista mult in asa situatie.

| BeAmazing a răspuns:

Cand cineva e gelos inseamna ca-i pasa de acea persoana!

| neutrino a răspuns:

E bine sa eviti astfel de "colaboratori". Ei nu stiu altceva decat sa-ti ceara socoteala permanent, facandu-ti viata mult mai grea. Nu ai nevoie de stapan.

| Oana92 a răspuns:

Gelozia, in anumite limite, este normala intr-o relatie in care exista sentimente. In schimb atunci cand eceste limite sunt depasite in mod constant(cum e in cazul tau) gelozia este dovada unei stima de sine scazute si a lipsei de incredere in prorpia persoana deci problema nu e la tine, ci la el. Ar trebui sa-l faci pe el sa realizeze asta! Si sa-i sugerezi un psiholog...

| Zenit313 a răspuns:

Daca nu exista incredere, intervine gelozia.
Daca nu exista comunicare si intelegere, apar certurile si decizii luate prost.
Vrea sa te faca geloasa din moment ce iti povesteste cat de "macho" este el.

Spune-i sa aiba increde in tine, daca nu, te desparti de el.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si asta e doar inceputul.Scapa de el cat inca aveti doar 2 luni, altfel viata ta va fi un iad si ti-o spun din experienta.winking

| XyYx a răspuns:

Pai in primul rand gelozia nu aduce nimic bun. Probabil ca el nu are incredere in tine, nu stiu ce sa zic. Dar in general intr-o relatie trebuie sa existe incredere si comunicare, gelozie mai putin, doar cand e cazul.
Stii atunci cand esti convins ca persoana de langa tine te iubeste si ca are ochi doar pentru tine nu trebuie sa existe aceasta gelozie. Ai mare grija cu el, nu e normal sa faca asa mai ales ca nu are motive, un barbat gelos e in stare de multe, daca de acum face asa gandeste-te pe viitor va incepe sa iti interzica sa mai iesi afara din casa, chiar daca va stii ca iesi doar cu fetele, va incerca sa iti interzica sa te machiezi, sa porti haine sexy sau lucruri de genul asta.

| mariass a răspuns:

Ii explici ca exagereaza si ca nu iti place comportamentul asta al lui. Daca intelege sis e schimba, ok, daca nu, mai sunt baieti pe lumea asta.

| Msadjsafsdgfdsfdss a răspuns:

Hmmm,putina gelozie este normal sa existe, dar in acest caz gelozia a cam deviat! Nu stiu ...nu se stie, poate sa te loveasca mai incolowinking

| Shadow275 a răspuns:

De fapt isi da cam multa importanta! Incearca sa fi si tu "geloasa", fa mai urat ca el, verifica-l non-stop si o sa vezi ca nu-i convine. CU timpul o va lasa mai moale cu gelozia, dar niciodata de tot, deoarece gelozia este o boala. Alta modalitate ar fi sa discuti cu el serios (desi cred ca ai facut asta deja). Daca nu e prea tarziu si inca nu ai ajuns sa ti la el poti incheia relatia si nu vei mai avea dureri de cap.

| Andra-Silvia_Gainar_1993 a răspuns:

Pai cea mai buna idee este sa te desparti de el bafta.

| Pukyy_ALin_1990 a răspuns:

Da ar trebui sati schimbi prt.winking....nam mai vazut pana acum asa gelozie....de obicei aproape toate pers sunt geloase dar ii bine pentru ca ins ca tine la tine dar ii cazu lui ii prea gelos n-are rost!winking

| Pukyy_ALin_1990 a răspuns:

Nu are rost sa ramai cu el daca ii chiar asa gelos!