Bineinteles ca este ceva anormal! Este o lasitate, o lipsa de responsabilitate si bineinteles o mare indiferenta fata de viata lui(a barbatului care face asta!) si va avea o viata risipita!
+ ca la batranete nu va avea cine sa-i duca o cana cu apa...
Poate ca vb "soarta ti-o faci cu mana ta" chiar are mare semnificatie, cei credinciosi spun ca D-zeu iti face soarta, dar uite ca si omu' si-o mai face.
Cand te-ai distrat si te-ai simtit bine cu femeia a fost ok, nu? Dar la consecinte nu s-au gandit fiind captivati de placerea de moment, oricum cu siguranta peste 50% dintre barbatii care fac asa, mai devreme sau mai tarziu vor avea mustrari de constiinta.
Buna,lipsa de maturitate, de responsabilitate...conteaza mult si educatia barbatului,de anturajul lui, eu una nu as putea sa inteleg cum un barbat poate sa faca una ca asta, este inadmisibil.Nu suntem animale, suntem oameni si trebuie sa ne purtam ca atare.Un barbat care face asa ceva nu se poate numi barbat adevarat, e o persoana mediocra care nu se gandeste ca lasa balta un suflet nevinovat care este copilul lui si o femeie care trebuie sa fie si mama si tata.Adevarul e ca femeile trebuie sa aiba mare grija,sa aiba grija,sa se protejeze ele daca barbatii nu o fac si sa nu se lase pacalite de orice mascarici.
Odata ce ai vrut sex si nu ai vrut sa te protejezi, amandoi parintii sunt responsabili de copil, de cresterea si educarea lui.Nu are cum sa fie ceva normal, in primul rand sa lasi o femeie insarcinata cu copilul tau si sa o parasesti, inseamna sa nu ai suflet si sa fi o persoana de cea mai joasa speta.
Eu chiar cunosc un caz, vorbesc cu o fata care acum in 8 martie a nascut o fetita. Si am vazut poza bebelusei si este asa de adorabila, pacat ca va creste fara (boul de) tata-so.
Si pana sa ajunga ea insarcinata era vorba sa se casatoreasca, au ajuns departe cu relatia, dar parintii lui s-au bagat cand au aflat de sarcina (poate si-au zis ca nu este copilul lui, idk).
Oricum, o poveste urata din cauza de lipsa de coloana.
Si cat pierde si el, nu-si da seama, eu am o fetita adorabila care implineste azi 5 saptamani.
Mie mi se pare COMPLET anormal. Cum sa lasi femeia insarcinata? Cum ca du[a ce iti faci "nevoile", iti mai si dai drumu in ea, sa o lasi cu propriul copil si sa dispari asa? Pur sis implu mi se pare COMPLET ANORMAl. Din pacate sunt unii nesimtiti care fac acest lucru.
Eu cred ca o fata nenorocita, ba chiar foarte nenorocita in viata, care din pacate a ramas insarcinata cu un baiat/barbat cu, care avea o aventura de o noapte, cums-ar spune, si ar avea acest ghinion, ar fi de 10000 de ori mai fericita daca persoana des ex opus s-ar interesa ce se v-a intampla cu odrasla sa, decat unul care ar disparea pur si simplu, cu toate ca tot nefericita ar ramane. Asta este parerea mea, si cred ca nu este una iesita din comun.
Sa fugi de probleme nu este o solutie. Ce fac ei dau de inteles ca nu vor responsabilitati, ca sunt niste lasi, si ca nu au stiut sa aiba grija de fata ca sa nu o lase insarcinata. Un copil are nevoie de ambii parinti langa el pentru a creste fericit. Deci este ceva anormal. Niste nesimtiti.
Frica de responsabilitate si lasitatea e de vina. Stii bancul ala: "Baietii sunt cei mai buni magicieni. F*t, si apoi dispar.".
Este ceva anormal deoarece inintea actului sexual el ar rebui sa ia masuri de prevenire, iar daca s-a intamplat ar trebui ca sa aiba oarecare raspundere pentru acel copil si sal recunoasca.
CiocolataAlbaAerata întreabă:
anonim_4396 întreabă:
stefystefy76 întreabă:
AlexEjmecheru întreabă: