| DaliiLa a întrebat:

Ce pareri au baieti despre fetele cu bar brunet/maro închis cu ochi verzi?

44 răspunsuri:
| madyddd a răspuns:

In primul rand o femeie frumoasa cu adevarat poate sa-si vopseasca parul oricum ca ii sta bine.Deci conteaza cu ce trasaturi te nasti. Daca esti urata poti sa te tot vopsesti. ORICUM APRECIEZ BRUNETELE SUNT MAI ATRAGATOARE, PASIONALE SI SENZUALE.

| Jigsaw a răspuns:

Asta e una dintre cele mai proaste intrebări pe care le-am văzut,ce părere să aibă? Cine te place, te place asa cum eşti, nu cum vor ei ca tu să fi.Stimă.

| ImiPlaceSaEnervezLumea a răspuns:

Sunt naspa! mai ales astea care pun intrebari stupide pe TPU!

| Liviuuuuu a răspuns:

Daca vrei sa iti explic mai pe larg trimite-mi ID-ul tau de messbatting eyelashes

| DaliiLa explică (pentru Liviuuuuu):

Propuneri îndraznete Leviathan_8949 laughing

| Liviuuuuu a răspuns (pentru DaliiLa):

Corectlaughing

Dar. asa de curiozitate, în ce an esti nascut?

Nu pot da raspunsuri personale in publiclaughing

Aa. da pe privat poti smug Scuze. dar nu pot da informatii personale (id) în public! laughing

In privat putem face oricelaughingtotusi, ma refeream sa imi dai id prin mesaj privat, nu publicbatting eyelashes

Orice. chiar orice?! laughing

Pai,depinde ce intelegi prin privatrolling on the floor

Ce coversatie faina mai avem si noibatting eyelashes Si, pentru cei interesati. ce parere ai [despre fetele brunete/maro închis cu ochi verzi]?

Beautiful girls, but depends what face they got you know?

Ia da tu exemple de femei frumuasehee hee
[poze]

Give me your ID printr-un mesaj si iti dau cate vreilaughing))or take a look to you avatar

Merci de compliment blushing

:$

I don't always get a conversation with a girl on TPU, but when i do, she looks awesome!

I dont always get a conversation with a girl on TPU, but when i do, she looks awesome!

Maii, vezi ca dupa mi se urca la cap! big grin

(credeam ca nu se mai trimite nici un raspuns)si stai linistita ca nu cred ca ti se urca la capthinking

Paii. eram ocupata, cu pregatirile pentru vacacnta de Pasti love struck

Hmmm, sunt curios ce idei aismug

Paii. ma gândeam la o cabana în padure.
Pate treci si pe la mine putin smug

Everything you wishsmug

| Liviuuuuu a răspuns (pentru Liviuuuuu):

Sa-mi zici cand sa te vizitezsmug

Daca ar fi dupa mine, chiar acum love struck

Da ia zi tu cum arati. ca m-ai facut curioasabatting eyelashes

Iti dau id-ul meu si vorbim,, in private"?laughing)

| Liviuuuuu a răspuns (pentru Liviuuuuu):

Ori mi-l dai tu pe al tau si am eu placerea sa te adaugsmug

| Liviuuuuu a răspuns:

...

| iluminous a răspuns:

Fiecare cu preferintele lui.crede-ma ca nu e asa de importanta culoarea.e ca si cd ti-ar placea culoarea rosie la masini.ai de ales dintre o dacie rosie si un ferrari negru.crede-ma ca te indragostesti instantaneu de culoarea neagrawinking asa e si cu fetele.nu culoarea parului ii da valoare caracterului ei, sufletului, inteligentei sau felului ei placut de a fi.o zi buna

| drhotzu a răspuns:

Ok pentru sa inteleg ca esti bruneta cu ochii verzi? nu are nimic se vindeca treaba asta! atat timp cat are un corp de la mediu in sus, iar cand deschide gura nu ies ineptii, si nu are chestii d`astea in cap - ea creola si blonda deschis in cap- e ok!
Femeile tot femei sunt! si plus ca nu conteaza culoarea parului! cel putin pentru cei cu capul pe umeri! adica cat de pretentios sa fii incat sa ii zici unei tipe: nu am sa te pot iubii niciodata! esti bruneta, ce daca sexul este cel mai bun din viata mea, ce daca ne potrivim ca si gandire si avem interese comune! esti bruneta iar eu nu pot iubii brunete.
daca intalniti tipul acela (si este valabil si invers pentru tipele care sunt atat de duse cu pluta) nu il bagati in seama! e nebun sau ma rog nebuna!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intrebarea nu e asa inspirata, dar dat fiind faptul ca am ochii verzi mi se urca oarecum mandria la cap si ma face sa iti raspund la intrebarelaughing. Ochii verzi sunt cei mai rari estimandu-se chiar ca peste 40 de ani se va naste ultimul copil cu ochii verzi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai de ex si eu am parul brunet si ce? conteaza cum gandesti, ca poti sa fi perfect pe dinafara iar inautru "sa nu ai nimic"

| giulian9 a răspuns:

Parere personala: sunt mortale ...imi creste tensiune langa o pustoaica bruneta. daca mai are si ochii verzi...e deja super faina! @funda

Răspuns utilizator avertizat
| pallsNk09 a răspuns (pentru Suntetiprearatati):

Date-n *** laughing cum ii mai inchizi pe astia happy. doamne =). Oricum sa trecem la intrebare, pai fiecare baiat e diferit, nu conteaza poate lu' unu ii plac blondele, poate lu' unu roscatele, poate lu' unu brunetele. dar nu inteleg, ar conta asa de mult parul'? cat despre ochi oricaru-i baiat daca ar fi cu o tipa i-ar placea ochi ei straight face parerea mea. funda? puppy dog eyes

| giulian9 a răspuns (pentru Suntetiprearatati):

Nu am gusturile tale laughing esti prea distrus ca sa vb civilizat ...laba cred ca faci tu. RATATULE!

| giulian9 a răspuns (pentru Suntetiprearatati):

...din milioane de fete brunete cu ochii verzi si frumoase.tu le vezi numa` pe alea urate ...AI O PROBLEMA :")))

Răspuns utilizator avertizat
| XtremeGun a răspuns:

Ca sunt urate...

| AlecuUu a răspuns:

Pt mine nu conteaza daca e bruneta blonda roscata ochi albastri caprui sau verzi conteaza ce e in interior nu conteaza ce e in exteriorwinking

| rolly27 a răspuns:

Nu poti sa-ti faci o parere despre cineva doar dupa culoarea parului si al ochilor.