In primul rand o femeie frumoasa cu adevarat poate sa-si vopseasca parul oricum ca ii sta bine.Deci conteaza cu ce trasaturi te nasti. Daca esti urata poti sa te tot vopsesti. ORICUM APRECIEZ BRUNETELE SUNT MAI ATRAGATOARE, PASIONALE SI SENZUALE.
Asta e una dintre cele mai proaste intrebări pe care le-am văzut,ce părere să aibă? Cine te place, te place asa cum eşti, nu cum vor ei ca tu să fi.Stimă.
Fiecare cu preferintele lui.crede-ma ca nu e asa de importanta culoarea.e ca si cd ti-ar placea culoarea rosie la masini.ai de ales dintre o dacie rosie si un ferrari negru.crede-ma ca te indragostesti instantaneu de culoarea neagra asa e si cu fetele.nu culoarea parului ii da valoare caracterului ei, sufletului, inteligentei sau felului ei placut de a fi.o zi buna
Ok pentru sa inteleg ca esti bruneta cu ochii verzi? nu are nimic se vindeca treaba asta! atat timp cat are un corp de la mediu in sus, iar cand deschide gura nu ies ineptii, si nu are chestii d`astea in cap - ea creola si blonda deschis in cap- e ok!
Femeile tot femei sunt! si plus ca nu conteaza culoarea parului! cel putin pentru cei cu capul pe umeri! adica cat de pretentios sa fii incat sa ii zici unei tipe: nu am sa te pot iubii niciodata! esti bruneta, ce daca sexul este cel mai bun din viata mea, ce daca ne potrivim ca si gandire si avem interese comune! esti bruneta iar eu nu pot iubii brunete.
daca intalniti tipul acela (si este valabil si invers pentru tipele care sunt atat de duse cu pluta) nu il bagati in seama! e nebun sau ma rog nebuna!
Parere personala: sunt mortale ...imi creste tensiune langa o pustoaica bruneta. daca mai are si ochii verzi...e deja super faina! @funda
Date-n *** cum ii mai inchizi pe astia . doamne =). Oricum sa trecem la intrebare, pai fiecare baiat e diferit, nu conteaza poate lu' unu ii plac blondele, poate lu' unu roscatele, poate lu' unu brunetele. dar nu inteleg, ar conta asa de mult parul'? cat despre ochi oricaru-i baiat daca ar fi cu o tipa i-ar placea ochi ei parerea mea. funda?
Nu am gusturile tale esti prea distrus ca sa vb civilizat ...laba cred ca faci tu. RATATULE!
...din milioane de fete brunete cu ochii verzi si frumoase.tu le vezi numa` pe alea urate ...AI O PROBLEMA :")))
Pt mine nu conteaza daca e bruneta blonda roscata ochi albastri caprui sau verzi conteaza ce e in interior nu conteaza ce e in exterior
Nu poti sa-ti faci o parere despre cineva doar dupa culoarea parului si al ochilor.
MaraMărr întreabă:
HeLLoKiittyGirl întreabă:
anonim_4396 întreabă: