Parerea mea este ca, copii sub 17 ani nu au ce cauta pe site-u asta pentru ca nu au minte si pun numai intrebari stupide ar trebui sa se tina de scoala nu sa puna intrebari despre sex si toate cele... aste e parerea mea!
Parinti nu se impica in educarea copiilor.si cu atat mai putin in educarea sexuala...acum copii vad pe internet toate prostiile insa nimeni nu le spune ce e le face bine si ce nu.e bine ca macar unii din ei intreaba si poate gasesc pe cineva care sa le explice ca asemenea lucruri le pot pune sanatatea in pericol insa altii nu au aceasta posibilitate si tot ce aud de la cei mai mari incearca pe propria piele.de aceea avem numai bolnavi de bts, copii abandonati, mame singure si ff tinere etc.aceste lucruri nu se pot schimba asa usor saracia si indiferenta ne-a adus aici si e greu sa revenim printre populatiile civilizate
Doamnee am mai vazut si eu...ce sa mai copii intre 9-12 ani care nu stiu nici sa vorbeasca limba dar ei vor sa faca s.e.x..Macar ne starneste noua amuzamentul
Parerea mea este ca parintii sunt de vina ca nu au grija de ei si ii lasa nesupravegheati! pe zi ce trece apare pe TPU un nou disperat de sex, cu o intrebare mai banala decat cea din ziua anterioara ei nu mai au jucarii adevarate pentru joaca, se gandesc la prostii pfai doamne, trec pe langa copilarie ca pe langa un gard!
Izabelllla întreabă:
Dany_Daniel_1998 întreabă: