Buna. Pai atata timp cat au plajele lor amenajate nu am nici o problema, cei care nu vor sa-i vada nu merg acolo si ei cu ar trebui sa stea asa pe orice plaja populata de oameni "normali" care nu vor ca ei si copii lor sa aiba astfel de privelisti.Concluzia: fiecare cu bucatica lui de plaja.pa pa
Nu am o parere atat de proasta despre nudisti, cat am despre cei care au facut asta.nu mi se pare ceva foarte interesant la chestia asta, dar acum sincer, cred ca e foarte scarbos. o sa se ajunga sa umble toata lumea dezbracata pe strada
Niste complexati care nu au altceva mai bun de facut decat sa isi dea jos hainele eu m-am intalnit cu unu pe plaja...( si nu era plaja de nudisti) si am luat-o la fuga cu prietena mea penibili oamenii
Hm, n-am nimic contra lor, dar eu prefer acea urmă fină de la bikineii thong. Mi se pare mult mai sexy decât bronzatul integral. Cu topless-ul sunt total de-acord, pe orice plajă, dar cu nudismul, doar pe plajele special amenajate (şi care sunt cam pe orice plajă care se respectă).
Sunt goi
cu toplessul da, cu nudismul, sa zicem ca sunt de acord in locurile amenajate pentru ei, nu sa invadeze plajele normale, si daca o fac, macar sa fie numai femei si sa aiba ce arata
bafta
Nu ma deranjeaza sa fac plaja printre ei, insa, e ciudat... nu te poti abtine sa nu arunci cate o privire catre organele genitale feminine. Iar daca observi o femeie de-ti deschide apetitul, atunci ce faci? Te bagi repede in apa rece sa-ti revii, si nici apa rece nu are intotdeauna efect!
Si stii ce e tragic? Ca nudistii nu au apetit sexual. Ei doar se simt bine asa, descoperiti.
Atata timp cat au plaja lor separata, n-am nimic impotriva.
Daca nu au asa ceva nu mi se pare normal sa isi expuna ''bunatatile'' in fata mea, indiferent de sex, religie sau varsta!
La Techirghiol era amenajat asa o plaja pentru nudisti, una pentru nudiste si una pentru ceilalti. Si era ok. Eu m-as duce linistit la nudisti dar nu m-as simti ok pe o plaja unde sunt de tot felul, amestecati.
De fapt nu stiu, poate m-as invata si cu asta.
Nu o parere foarte buna decat daca sunt pe plaja lor. Si nici despre topless, adica sunt o groaza de copii mici pe plaja.
Nudismul este pentru oameni educati si civilizati, iar aceasta miscare a aparut la inceputul secolului XX, cand nu exista internet, tv, reviste erotice etc. Am fost de curand in Germania la un spa, iar in zona saunelor (zona in care se afla si restaurantul unde puteam manca) era interzisa intrarea cu costumul de baie; si asta pentru ca acesta se poate topi la peste 90 de grade sau provoca iritatii etc. Toata lumea era dezbracata, cupluri tinere, mature, unii chiar la restaurant si nimeni nu avea nici o problema, nici o teama si va asigur ca nici o boala psihica. Totodata, nu se punea problema ca femeile sa aiba locuri speciale, separate de barbati, cum se practica la Venus sau Techirghiol! Eu practic nudismul in cuplu, in familie si am observat ca il practica si sunt de acord cu acest tip de activitate mai ales cuplurile, persoanele casatorite. Nudismul nu este o modalitate agreata de tineri/tinere celibatare sau cuplurile mai in varsta, care au fost educate in spiritul rusinii de propriul corp si al asocierii nuditatii cu sexualitatea. Intr-un astfel de loc nu face nimeni parada cu "dotarile" pe care le are si nici nu se uita la ceilalti cu o mare curiozitate. Sunt de acord ca trebuie sa existe locuri speciale, sa existe macar un indicator care sa avertizeze permisiunea nuditatii. Din pacate, locurile speciale din Romania, pe care le cunoaste toata lumea, au fost napadite de textilisti si nu invers. Un om imbracat intr-un loc unde se practica nudismul este un voyeur, care este cred eu cel putin la fel de rau ca un exhibitionist care se dezbraca pe o plaja normala. Dar eu nu prea am vazut exhibitionisti pe plaje normale, ci numai voyeuri, textilisti, care din 270 de km de plaja nu mai aveau loc decat pe cel cateva zeci de metri din cele 4, 5 statiuni unde se poate practica! Eu am fost in Vama Veche si 2 Mai in perioada cand se practica numai nudismul. Acum a mai ramas foarte putin! Noroc ca exista celelate locuri, inclusiv din tarile noasrte vecine Bulgaria, Ungaria, Grecia, Croatia si chiar Ucraina si Rusia. Mai nou, exista locuri speciale si in Turcia. Macar in vacanta imi doresc, nu sa nu mai vad persoane incuiate, ci sa am in jur oameni ca mine!