Daca nu s-a simtit atras de vreo fata e ok, n-a intalnit aleasa si nu se incurca cu orice #$%&
Ce parere sa aiba?
Majoritatea o dau din relatie in relatie doar sa nu fie single. Desigur ca relatia nu dureaza mult.
Ce ar putea spune fetele despre un baiat care nu a avut o prietena e ca nu vrea o relatie, s-au nu a gasit persoana potrivita.
Dar asta difera de la caz la caz. Unele fete apreciaza simplu fapt in care un baiat nu se incurca cu orice fata.
Nu cred ca conteaza trecutul si pezentul nu inseamna ca daca nu o avut prietena nu-i un baiat normal pur si simplu nu o avut asta e conteaza ce va face in prezent si in viitor, poate baiatul chiar cauta ceva serios nu aventuri ca majoritatea 99% din baiieti pana in 20 de ani si mai mult, nici eu n-am avut prietenta pana acum decat una pe net nu ca nu as vrea dar n-am nevoie de materialiste, prefacute, mincinoase in viata mea si crede-ma majoritatea asa sunt stiu doar sa te faca sa suferi
Ca sa inchei pe o fata o intereseaza doar banii nu-i pasa ei ce o avut ala sa fim realisti si sinceri
Pai faza e sa nu stie fetele ca nai avut prietena incearca sa dai impresia ca ai avut si daca nu iti merge zi si u la o fata care o placi daca vrei sa fii cu ia spune-i asta " poate ca n-am avut niciodata o prietena dar stiu ca acum am gasit-o pe prima si ultima mea iubire " multa bafta. FUNDA?
Depinde foarte mult de la fata la fata, unele considera ca baietii virgini sunt niste fraieri, altele ii apreciaza pentru asta.
Depinde, uneori fetele pot crede ca un baiat ce nu a avut niciodata o prietena este un ciudat sau un neinitiat, si s-ar putea sa-l evite. Altele, vor considera acest lucru incitant, si chiar vor indragi un baiat "virgin" in ale dragostei, tocmai pentru faptul ca este inocent. Variaza de la persoana la persoana.
Exact variaza si depinde de situatie...ca daca stii un baiat care la 23 de ani nu a avut nici-o prietena cum stiu eu unul, e cam grav
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: