| nevermind89 a întrebat:

Ce pareri pot avea fetele despre un baiat care nu a avut nici o prietena?

9 răspunsuri:
| Th3AbSinTh3 a răspuns:

Daca nu s-a simtit atras de vreo fata e ok, n-a intalnit aleasa si nu se incurca cu orice #$%&

Răspuns utilizator avertizat
| Dariusuu a răspuns:

Ce parere sa aiba?

Majoritatea o dau din relatie in relatie doar sa nu fie single. Desigur ca relatia nu dureaza mult.

Ce ar putea spune fetele despre un baiat care nu a avut o prietena e ca nu vrea o relatie, s-au nu a gasit persoana potrivita.

Dar asta difera de la caz la caz. Unele fete apreciaza simplu fapt in care un baiat nu se incurca cu orice fata.

| 1libercugetator1 a răspuns:

Nu cred ca conteaza trecutul si pezentul nu inseamna ca daca nu o avut prietena nu-i un baiat normal pur si simplu nu o avut asta e conteaza ce va face in prezent si in viitor, poate baiatul chiar cauta ceva serios nu aventuri ca majoritatea 99% din baiieti pana in 20 de ani si mai mult, nici eu n-am avut prietenta pana acum decat una pe net nu ca nu as vrea dar n-am nevoie de materialiste, prefacute, mincinoase in viata mea si crede-ma majoritatea asa sunt stiu doar sa te faca sa suferi

| 1libercugetator1 a răspuns:

Ca sa inchei pe o fata o intereseaza doar banii nu-i pasa ei ce o avut ala sa fim realisti si sinceri

| oOoBrBoOo a răspuns:

Pai faza e sa nu stie fetele ca nai avut prietena incearca sa dai impresia ca ai avut si daca nu iti merge zi si u la o fata care o placi daca vrei sa fii cu ia spune-i asta " poate ca n-am avut niciodata o prietena dar stiu ca acum am gasit-o pe prima si ultima mea iubire " multa bafta. FUNDA?smug

| EdK a răspuns:

Depinde foarte mult de la fata la fata, unele considera ca baietii virgini sunt niste fraieri, altele ii apreciaza pentru asta.

| Comandorul a răspuns:

Depinde, uneori fetele pot crede ca un baiat ce nu a avut niciodata o prietena este un ciudat sau un neinitiat, si s-ar putea sa-l evite. Altele, vor considera acest lucru incitant, si chiar vor indragi un baiat "virgin" in ale dragostei, tocmai pentru faptul ca este inocent. Variaza de la persoana la persoana.

| TheBlackAng3l a răspuns (pentru Comandorul):

Exact variaza si depinde de situatie...ca daca stii un baiat care la 23 de ani nu a avut nici-o prietena cum stiu eu unul, e cam grav big grin