Este o emisiune foarte buna la rusi care controleaza toate produsele de la alimentare pina la cosmetice...si sau facut teste la rimeluri din 6 marci cel mai bun si cu mai putine substante chimice in el si nu atit de daunator pentru ochi a fost maybeline newyork (acest program nu face reclama la marca produsului), si plus am mai privit tot un video despre rimelurile rezistente la apa, sa facut un experimet si sa demonstrat ca se sterge si lipestet genele indieferent daca e scump, simplu sau eftin si plus cu rimelul rezistent la apa se poate sa te folosesti de cel mult 2-3 ori pe luna pentru ca contine multe substante chimice in el! si nu cumpara niciodata produse cosmetice de la piata sau locuri neautorizate sunt false! sper ca te-am ajutat! succes!
Poti incerca un rimel rezistent la apa de la metropolitan
Eu deala folosesc si sunt multumita
Eu folosesc rimelul de la Lancome, este foarte bun, dar daca vrei rezistent la apa ti-l recomand pe cel de la Maybelline-turbo boost waterproof. Iar ca parfum am "Opium", il folosesc de 3 ani
Hey
rimelele sun t foarte bune la oriflame
eu numai de acolo folosesc si sunt foarte multumita bafta:*
parfumuri:b-united, renata balestra, she, percive
Eu am rimel de la L'oreal cu ceramide parca, dar nu e rezistent la apa, insa iti da mult volum.
Parfumuri, am de la Avon ca imi place mult Island Vibe si Perceive!
Dca vreti un parfum bun, care sa persiste ff mult, cu ingrediente 80% naturale, un parfum elegant, senzual, plin de personalitate si care sa va scoata din anonimat, incercati parfumurile Guerlain...Sunt absolut superbe. Eu una sunt indragostita de ''My insolence", care e un pic mai zglobiu, si de ''Insolence'', elegant si seducator...
Dca vreti un parfum bun, care sa persiste ff mult, cu ingrediente 80% naturale, un parfum elegant, senzual, plin de personalitate si care sa va scoata din anonimat, incercati parfumurile Guerlain...Sunt absolut superbe. Eu una sant indragostita de ''My insolence",care e un pic mai zglobiu, si de ''Insolence'', elegant si seducator...
Daca vrei un parfum bun si original, poti sa dai comanda pe www.parfumania.shopmania.biz
Sara2 întreabă: