Am fost si eu cu un baiat mai mic decat mine cu un an si nu am avut nicio problema. Daca baiatul este destul de matur pentru tine nu e nicio problema.
O parere foarte buna. Se poate argumenta si intr-un sens si in celalalt. Doar sa nu fie o diferenta prea mare. Importante sunt sentimentele intre cei doi. Si sa nu luati in seama gura lumii daca aceasta diferenta este evidenta!
Foarte frumos.
Am fost si eu cu un tip mai mic decat mine si a fost ok.
Daca este destul de matur si de serios, relatia va merge minunat.
Nu conteaza varsta; aceasta este doar un numar (ca doar tu nu te indragostesti de buletinul lui).
Nu asculta gura lumii. Exista multe relatii de acest gen.
Mult succes. :*
Mai înaltă sau mai în vârstă?
De fapt, nu contează; dacă ei îi place - să le fie (de) bine! nu contează ce zice lumea.
Nu are nici o problema... am fost cu o fata de 15 ani si eu am 14 si ne-am despartit datorita distantei. ea trebuia sa se mute in alt oras.
Daca se iubesc nu vad sa fie ceva in neregula.dar daca e cu mult mai mare ca baiatul, nu e o relatie de viitor
Daca va ntelegeti bine nu vad care e problema, nu conteaza cine e mai mare intr-o relatie ci cat de mult va placeti unul pe celalalt si va respectati.
Depinde cu cat de mult e mai in varsta ca baiatul, daca e cu 1-2 ani, nu e nimic, dar daca diferenta este mai mare, cu 3-4, deja e problema, fetele se maturizeaza mai repede si va incerca sa te manipuleze, sa te conduca, sa iti impuie anumite chestii, care nu o sa iti placa. eu am trecut prin asta, am fost 3 ani cu o persoana cu 4 ani mai mare si s-a terminat. succes
Mihaelagirl întreabă: