Interesant este si flirtul, nu? Momentul acela in care se ascund sau se lasa la vedere gesturi, apropo-uri, priviri ce masoara si examineaza, se pregateste terenul, sau are loc o retragere temporara, se cere timp, se cucereste increderea, se dezvaluie sau se ascund temperamente sau dorinte. Pare interesant acest episod... daca nu esti prea de grabit spre final.
Cred ca, putin ar putea spune altceva decat orgasm, sau orgasme
insa raspunsul lui Clint chiar e TARE
Hai ma ca arati bine se indura una sa iti faca un fresh la scula pana ajungi la 26 de ani
M-am considerat a fi varianta feminină a lui Ștefan Gheorghidiu din opera lui Camil Petrescu.
Si asta datorită hipersensibilității protagonistului.
Un aspect cu care eu mă identificasem în trecut.
Mă adaptez relativ ușor, chiar și într-o societate superficială contrară valorilor mele personale.
Asta ar putea presupune evoluția unui individ. Felul în care reușește să se adapteze societății sau dimpotrivă, modul în care tratează societatea.
Pot spune doar că reprezint extrema Elei.
Mă irita acel personaj feminin.
Cu toate că nici Gheorghidiu nu era tocmai curat. Nu era atras de acesta, în schimb a ales-o din orgoliu, pentru a se simtii validat de către ceilalți. Dacă stau mai bine să mă gândesc, și-a asumat oarecum și acest aspect. Insă, mai comitem și greșeli uneori.