| taniusha_6427 a întrebat:

Ce pentru voi e mai important : prietenia sau dragostea?

26 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Dragostea. Stiu ca as sacrifica prietenii pentru o iubire frumoasa ( chiar daca poate as regreta pe viitor. Intr-o astfel de situatie sper doar ca prietenii sa ma inteleaga.

| Libelle a răspuns:

Dragostea pentru ca le implica pe amndoua

cami
| cami a răspuns:

Normal, clar, evident, pesemne, concis, demostrat, fireste, ca dragostea.

| Silvia a răspuns:

Prietenia, fără discuţie. Cel puţin deocamdată.happy

| cretzufinish a răspuns:

Dragostea categoric, dar intr-o relatie de durata ambele. Sentimentele se intrepatrund si un partener de viata trebuie sa-ti fie si prieten, si iubit, si frate/sora si...amant big grin

| marla a răspuns:

Prietenia si dragostea sunt foarte apropiate. paremi-se sunt la fel de importante. una pe alta se bazeaza =)

| candycarrie a răspuns:

Pentru mine, personal, dragostea e cea mai importanta, pentru ca persoana iubita imi este si cel mai bun prieten si iubit si. tot

| mosu_9772 a răspuns:

Pentru mine personal e mai importanta dragostea as renunta la o mare parte din prieteni pentru iubita mea

| babygyrl a răspuns:

Prietenia, dragostea este trecatoare, prietenii ii ai pentru toata viata, fata de persoana uibita care te poate parasi in orice moment. Aceasta e parerea mea.

| Vreau sa mi se stearga contu a răspuns:

Dragostea.stiu ca iubitului ii spun orice si stie f multe lucruri pe care prietenii nu le stiu tongue

| divinuu a răspuns:

Prieteniehappy
Ma pis pe dragostewinking

| Dodolo a răspuns:

Acum prietenia happy

| uningermik a răspuns:

Pentru mine prietenia e mai importanta de cat dragostea...Deoarece dragostea poate sa dispara in orice moment dar un prieten il ai toata viata...

| Liberty a răspuns:

Prietenia, daca e adevarata ramane dragostea...mai trece.deci prietenia

| Fluturash cu aripi de inger a răspuns:

Cred ca prietenia este mai importanta pentru ca de la ea vine si dragostea big grinISCUTIE intre prietenie si dragoste, Dragostea: daca exist eu tu ce rol mai ai.Prietenia:aduc un zambet acolo unde tu ai lasat o lacrima

| aLyNuSh a răspuns:

Prietenia.Prietenia implica si dragoste fata de prieteni.
Pe cand. dragostea e treacatoare.

| OxiiiLineage a răspuns:

Ambele.nu pot alege aici.

| ღ♥ღuLyღ♥ღ a răspuns:

Aceste doua cuvinte, sentimente se completeaza unul pe cealat. Nu poate exista dragose fara prietenie, dar nici prietenie fara dragoste

| Didw a răspuns:

Bună. Eu aş alege prietenia! Este mult mai importantă decât dragostea, adică, dragostea poate dispărea când te aştepţi mai puţin. Dar prietenia înseamnă să ai o prietenă-prieten pe care să poti conta atunci când îţi este mai greu, să ai un umăr pe care să plângi, să ai mereu pe cineva cu (virgulă) care să te duci la petreceri, să faceţi *T*O*T*U*L* impreună. Sper că înţelegi ce vreau să spun!
Pa, pa kiss

| adidas_2976 a răspuns:

Cred ca sexul, indiferent de ce scriu astia aici, ca dragostea ar fi mai importanta.

| paa a răspuns:

Ambelehappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca sa existe dragoste mai intai trebuie sa fie prietenie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dragostea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu ce ai prefera sa faci cu 1kkk de euroi? sa ii depui pe toti la o singura banca sau sa ii depui cate 100kk pe la vreo 10 banci diferite?
argumenteaza raspunsul si apoi gaseste analogia cu dragostea si prietenia

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am doar 12 ani si nu stiu ce e "dragostea" asa ca pentru moment aleg prietenia.

| darius_3222 a răspuns:

Amandoua.

Întrebări similare