Viata mamei mele m-a influentat si m-a impresionat foarte mult..ar putea scrie o carte la c a trait...
M-au impresionat: Murphy cu legile lui si Nostradamus cu prezicerile care au starnit atatea controverse
Din istorie m-au impresionat mai multi, dar eu urmez un exemplu din viata cotidiana. Tatal meu, pe care il apreciez si il iubesc enorm de mult.
Fiekr are o poveste. mai mult sau mai putin interesanta. povestea mea e absolut insignifianta.imi pare rau ca am scris 5 randuri despre mine. dealtfel tot ce nu intelegem e ridicol.
Eu zic ca cel mai mult ne impresioneaza actorii... dca ai vazut pacientul englez iti dai seama. sau salvati soldatul ryan
Burebista, Vlad Tepes, Adolf Hitler(pentru puterea de convingere pe care o avea), Miyamoto Musashi, Stefan cel Mare, Napoleon, Antonescu, etc.
Nu pot sa zic ca m-au influentat, dar m-au impresionat : Vlad Tepes, Marin Preda, George Bacovia, Murphy (cu legile lui), Napoleon, Mirce Eliade, Anne Boleyn si mai sunt. M-au impresionat faptele, operele si viata lor.
Pai care intrebare mi se pare interesanta raspunda la ea, si raspund si la cele in care cineva are nevoie de ajutor, fiindca vreau sa ii ajut
@Cryss:stii ce apreciez eu la tine, ca tu la toata lumea le rasp. la intrebari, bv.
Ben zona:stiu si o povestioara, cu un soldat... dar nu o scriu ca e nu interesanta.
@Cryss:sa stii ca am puteri, vad prin ecran.Si te vad pe tine, o fata cu chip de inger... dar cam periculoasa
Ioanaa:putini au curajul sa zica, tata te iubesc, te apreciez...
chikitoka:cand spui mama, spui multe.Si pentru. mine, mama, e un ex. demn de urmat
AvalohAlyn întreabă:
JellyHeartYOU întreabă: