Spune-i acum ca nu vorbesti in gluma si sa nu mai faca asa ceva, poate vrea si el putina carne sa savureze de la tine dar invata-l sa nu fie canibal ci om de rand.
Si eu mi-am infipt dintii la un baiat fiindca daca eu stateam pe scaun si el se pune la mine in poala si se intindea de parca era la el acasa si atunci l-am muscat de gat si crede-ma nu s-a lasat pana nu m-a muscat ca si un vampir. cred ca e vreo placere
Nu sunt baiat, deci nu stiu exact ce simt, dar din punct de vedere psihologic pot sa-ti spun ca e un semn de posesiune, ceva gen marcajul sclavilor si a vitelor: e a mea si nimeni n-are voie sa puna mana pe ea.
"in acelasi timp nu as vrea sa se supere sau sa ne certam deoarece nu stiu cum o sa reactioneze." Ii poti spune. Daca se supara, atunci nu merita; daca nu se supara, problema rezolvata.
Oh. si sa raspund si la prima intrebare. Nu toti baietii se comporta asa, de fapt majoritatea. Iar acelasi baiat se poate comporta diferit cu mai multe partenere. Chestii complicate de pshihologie cu care nu vreau sa te plictisesc.
Spune-i ca poate sa te muste, dar nu tare. daca nu intelege, arata-i ce simti tu cand te musca. si daca tot iti lasa semne, macar sa lase unde nu se vede .