Parerea mea ca in unele cazuri barbatii (baietii) sunt comozi, nu sunt super multumiti de relatia pe care o au, dar nu isi asuma disconfortul de gasi o relatie de care sa fie intr-adevar multumiti. Deocamdata se complace. Dar poate daca ii face avansuri cineva, este insistenta o persoana de care lui ii va placea mai mult, te va lasa. Mie mi se pare ca oamenii pun prea mare accent pe sentimentele efervescente, tot timpul isi iau temperatura la acest capitol. Dupa mine o relatie buna se caracterizeaza prin siguranta, echilibru. Nu trebuie sa simta nu stiu ce, trebuie sa intrevada ca o chestie placuta faptul de a fi toata viata cu tine. In limbajul meu, atunci te iubeste. Parerea mea ca in conditiile in care va cunoasteti destul de bine, daca el nu doreste un angajamet de durata (casatorie) cu tine continuarea relatiei cu el este pierdere de vreme. Te poti trezi dupa 26, 27 de ani cand mai greu iti gasesti pe cineva daca el tot nu se decide sa fie cu tine ca sot. Eu as fi in continuare cu el intr-o relatie de amici, si continua ca iubita doar daca se hotareste la capitolul casatorie. Daca sunteti amici, tie iti pot face curte alte persoane, poti ajunge sa nu-ti risipesti aiurea acesti ani frumosi. Muuult bine iti doresc tie si maturitate lui. In cazul lui mai ales, mi s-ar parea normal sa se gandeasca la casatorie.
Sincer, vrei sa-ti spun de ce nu te iubeste, sau cel putin asa cred. Te-ai gandit ca pentru el esti o copila.Omu poate se simte aiurea sa iubeasca o pustoaica el avand 10 ani peste tine.Se comporta frumos, ca e baiat elegant.Si totusi eu cred ca ai gresit enorm ca te-ai mutat cu el din prima saptamana. Da cum draq puteti sa faceti asa ceva.sa te muti practic cu un necunoscut in 5 zile?
Gandeste`te ca daca nu tinea la tine nu putea fi atent si iubitul perfect dupa cum spui tu... Punandu`ma in pielea lui cred ca a fost dezamagit de prea multe ori si refuza sa creada ca te iubeste sau poate ca nu isi da seama ca te iubeste cu adevarat. Cert pentru mine este ca te place si foarte mult din moment ce tu esti fericita alaturi de el!
Daca e casa ta e clara treaba, ori nu aewe unde sa se duca ori vrea sa ti-o ia sunt mai multe variante deschide bine ochii
Rar gasesti asa barbati. unii sustin ca isi iubesc partenerele de nu mai pot si totusi se poarta urat cu ele. probabil vrea sa compenseze intr-un fel faptul ca nu te poate iubi. insa nu prea e corect nici fata de el, nici fata de tine sa fiti impreuna daca el nu te poate iubi. ca in final unul din voi va suferi. fiindca el daca ramane alaturi de o fata pe care nu o iubeste, nu va fi 100% fericit. si poate intr-o zi va intalni o fata de care sa se indragosteasca si atunci tu nu prea o sa mai ai ce cauta acolo. si suferi si tu cu siguranta cand sti ca el nu te poate iubi. orice femeie isi doreste sa stie ca partenerul ei o iubeste.
In functie de cat participa si la treburile casnice poti concluziona daca nu este o necesitate prezenta ta...pentru el.
Intreaba-te si gaseste-ti singura raspunsul, privind dincolo de aparente atunci cand iti "declara" ca nu te iubeste si incearca sa nu fii subiectiva in sensul de a intelege ceea ce iti convine(nu realitatea)...deci, sa nu te minti...
Viata de actual cuplu se desfasoara numai serviciu si casa?
In cazul in care aveti si alte activit. in care sa si participati impreuna da dif. petreceri, intalniri si unde va arata protectie, mandrie ca santeti impreuna (in fata celorlalti participanti, prieteni, cunostinte, etc)...inseamna ca nu ii esti asa indiferenta cum afirma... in caz contrar, spune adevarul.
Nu incerca sa-i generazi un sentiment de gelozie... este matur si calculat... si nu-ti va folosi, va fi in defavoarea ta.
In aceasta relatie cat de atent este, este preocupat de sanatatea, linistea ta? Iti face cadouri bucurandu-se de fericirea ta manifestata la primirea acestora?
Si toate aceste "mici" dar mari numicuri te ajuta sa intelegi adevaratele sentimente ale partenerului(indiferent de care partener este vorba, situatia fiind valabila si in cazul fetelor)...cu conditia sa fii obiectiva, sa privesti situatiile ca si cand ar aprtine altor persoane, tu avand calitatea de spectator...
Succes...
Hee, nony, iubirea cand vine nu te intreaba daca o primesti, la fel cand si pleaca nu te intreaba daca iti doresti:-P ...Nu ti s-a intamplat sa intalnesti o pers.si ai impresia ca o sti de o viata si in tot ceea ce faceti?
Eu am casa mea, iar el pe a lui, binenteles in chirie, numai ca(cum am specificat, de2ani nedespartiti, 1sapt l mine, 1la el, s. a. m. d.); Iar situatia materiala o avem la fel, plus ca ne complectam unu pe altu in toate privintele, si mai stiu ca dragostea se dovedeste si trebuie sa o simti din partea celuilalt, nu prin cuvinte numesti iubirea! dar tocmai asta e? mea, cum poate fi totul asa frumos dar sa ti se zica nu te iubesc si nu stiu de ce? dar continuam a sta impreuna! de aceea va intreb pe voi poate ati intalnit voi asa ceva ca eu nu si sincer nici nu mai imi doresc