Vrea sa si-o traga pe ascuns cu el iar tu in loc sa iei atitudine adopti pozitia de SCLAVUL SOTIEI
Ori tu, ori el, e greu, dar asta e alegerea care trebuie facuta. O persoana indecisa e o persoana periculoasa si gata oricand greseasca, gandeste-te ca 12 ore pe zi tu stai cu gandul asta in inima, si te macina, daca nu poate face alegerea asta, eu zic ca mai bine suferi putin acum, decat sa irosesti 1, 2, 3 ani din viata degeaba, si dupa sa fie si mai grea despartirea.
Este evident ca-l iubeste si nu poate renunta la el.
Cu alte cuvinte: te inseala, relatia lor continund, odata ce nu se pot abtine sa rupa definitiv legatura cu el.
Faptul ca ea deja minte, este o alta confirmare ca relatia lor nu-i incheiata.
Ai o singura solutie: sa-i ceri sa rupa definitiv legatura cu fostul si sa nu-i mai raspudna niciodata la mesaje, telefoane sau intalniri, adica, daca te iubeste pe tine si vrea sa fie cu tine, apai sa fie doar cu tine.
Curva,pe scurt. Eu cand l-am cunoscut pe actualulmeu, imediat am rupt legatura cu fostul si m-am mutat la actualul meu, si ma dedic numai lui.Fostul cand a incercat sa se bage in seama cu mine " da ce mai faci, da esti bine:" eu i-am spus direct sa inceteze cu mesajele ca nu am nevoie de atentia lui.