Esti timid cu unele fete, mai precis cu cineva pe care placi sau ai o oarecare afinitate emotionala. Atunci cand ne implicam emotional, inconstient aveam asteptari. Ne este frica de un refuz pentru ca apare in ecuatie orgoliul. Exista foarte multe discursuri si carti motivationale care vor sa creasca stima de sine si in aceelasi timp increderea in sine insa nu te vor ajuta mai mult decat o poti face tu. Cel mai important este sa traiesti in prezent si sa te gandesti ca nu ai nimic de pierdut daca interactionezi cu fata respectiva si de ce nu, sa ii spui ce simti. Cu timpul si implicit cu experienta acumulata lucrurile vor deveni din ce in ce mai simple...
Parca m-ai uns pe suflet. Cam asta e raspunsul pe care-l asteptam. Prima fraza mai ales
Crede-ma ca am incercat si cu texte motivationale si nu merge. Apuca-te de sala dar fa-o curat fara proteine sau alte prostii. asta o sa iti ridice testosteronul care e hormonul barbatului si care iti da incredere in tine. cauta pe net ce sa faci pentru a ridica nivelul testosteronului si o sa gasesti destule. un pont pe care ti-l dau eu acum e acela de a nu te mai masturba. dupa o ejaculare testosteronul se reface abia dupa 7 zile. ia suplimente de zinc pentru ca asta iti va creste testosteronul. si ridica de greutati. cand ridici greutati se produc niste rupturi musculare micute iar productia acestui hormon creste ca sa refaca muschii. fa ce ti-am spus si o sa te ajute mult. Si cauta pe net ce este testosteronul cum actioneaza si cum sa cresti nivelul. o sa te ajute mult. iti spun din experienta
Cred ca ar fi trebuit sa iti dai seama ca ma refeream la priteinele alea gen creatina si alte prostii. Ia spirulina daca vrei sa faci sala sau proteine din zer, din canepa. Ia totusi proteine dar ceva natural. Fara proteine inseamna fara chimicalele alea din comert. Cel putin pentru mine
Iti inteleg ironia, nu o condamn pe un site ca acesta. Problema este ca am ajuns la o varsta (18 ani) si nu am avut prea mare interes sa leg relatii cu fete. Uite ca acum, am si eu nevoia aceasta. Ca sa vorbim pe un caz mai particular. Sunt placut de cateva fete din liceu (asta din cate stiu eu), in acelasi timp eu plac una din acele fete. (Mi-a dat destule semne ca sa pot deduce ca ma place). Insa, lipsa mea de experienta si in acelasi timp, si o oarecare neincredere se poate vedea. Am vorbit week-endul acesta cu ea. Am vorbit prin mesaje deoarece nu ne-am putut intalni, dar maine la liceu cu siguranta ne vom vedea. Nu stiu cum sa actionez. O plac, dar in acelasi timp nu o cunosc foarte bine, fiind in perioada incipienta. As putea fi ceva mai curajos (pot sa inlatur acel sentiment) si sa vorbesc cu ea, sa o scot undeva ca sa vorbim si sa aflam mai multe unul despre celalalt si probabil ca asa voi face in decursul acestei saptamani. Sper sa intelegi si sa ma ajuti cu un sfat.
Oarecum sunt legitime. Mi se pare normal ca la inceputul unei posibile relatii sa ai ceva emotii cand placi mult acea fata.
Dupa cum am spus, nu am probleme cu altele pentru care nu impartasesc aceste sentimente. Cred ca poti intelege.
Pai eu cred ca ești timid cu fata de care îți place.Incearca sa te relaxezi în prezenta ei și lucrurile va curge de la sine, natural.O sa fie bine ...Ai sa vezi
anonim_4396 întreabă: