Da,sunt atrasa de el. dar si de fostul. e mai complicat. si nu stiu pe cine sa aleg. tin mult la fostul chiar mi-e dor de el dar nu mai poate fi o impacare pentru ca il cunosc foarte bine,. va fi dragut cu mine 2 saptamani.o perioada scurta de timp apoi iar ma va neglija, ma va lua peste picior, ma va jigni si imi va scoate greselile facute mereu in evidenta cand ne vom certa. a..si sa nu uitam. nu am incredere in fostul si nici el in mine. deci ce rost are sa fim impreuna dar sa fim gelosi unul pe altu din orice rahat?
Cam tembela intrebarea... tu deja l-ai ales pe al 2, la ce mai cauti raspuns nu stiu... se vede ce persoana esti, esti cu 1 dar te saruti cu altu, ma intreb daca era invers ce ziceai. chiar daca era un dobitoc sau ce mai zici tu acolo trebuia sa i pui punct si dupa aia puteai sa faci orgie daca iti convenea dar na, hai cu 1 hai si cu altu ce strica.
Ai facut foarte bine, oricum promisiunile "ma schimb etc" nu tin mai mult de o scurta perioada. Ar fi ajuns sa se comporte la fel cu tine. Si dupa 4 ani se instaleaza monotonia, nu cred ca tu iti doresti de la varsta asta sa ai o relatie lunga care sa se termine cu o casatorie, nu? V-ati fi despartit oricum la un moment dat.
S-a apucat de plans.a plans cam 1 ora incontinuu
si am cedat, m-am impacat cu el numai ca sa nu mai planga. cum ma pot desparti de el fara sa recurga gesturi din astea?
sincer nu mai simt nimic cand ma saruta...mi-a adus aseara un tradafir dar nu am fost prea incantata...ce pot sa fac? eu il vreau pe cel din aceeasi fac.cumine.
Mai rau iti bati joc asa si de tine si de el. termino cu el si gata, fiecare cu drumul lui---
Off nu trebuia sa te impaci cu el daca nu mai simti nimic. Scuze ca nu am fost pe faza, acum am vazut ca mi-ai raspuns.
Desparte-te de el, nu are rost sa fii cu cineva cu care sa stai doar din obligatie. Da-i block pe telefon, pe mess, facebook, orice, iar daca vine la tine cu trandafiri sau alte chestii, nu le primi, pur si simplu. Trebuie sa fii foarte rece cu el, pana intelege ca nu mai are sanse, nu sa te inmoi cand incepe sa planga.
Ma simt aiurea fata de el. mi-a zis ca imi va parea rau si ca voi fi marcata pe viata daca ma despart de el.mi-a fost frica ca ar face vreo prostie... nici cu celalalt nu vreau sa fiu caci s-a dovedit a fi un nesi. el vrea altceva de la mine ceea ce nu-s dispusa sa ofer atat de usor si atat de repede.
Cred ca cel mai bine ar fi sa iti iei o pauza de la ei si sa nu mai fii nici cu unul, nici cu altul. Prima relatie deja a expirat, si daca vrei sa renunti la ea si nu merge direct, fa-o distantandu-te treptat de el, asa se obisnuieste fara sa isi dea seama.
DA,e o alegere inteleapta.Ai fost ok fata de el ca ai spus stop relatiei, si nu l-ai inselat.In felul asta il poti reavea pe viitor, in caz ca noua relatie nu va merge, el te va accepta din nou in viata lui.Pana atunci, mergi pe noua combinatie.
Ideea e ca roata s-a intors pentru el, dar cu siguranta se va intoarce si pentru tine... Asa e viata, iti ofera o a 2-a sansa, dar iti da in cap pe la spate. In opinia mea, oricat de rece ar fi fost relatia, tot gaseai un motiv sa ramai in ea. Daca discutai cu el serios inainte sa iei acea decizie, probabil el s-ar fi schimbat, ar fi fost mai atent, te-ar fi iubit mai mult...
Hm.
Nu cred ca e cea mai buna alegere
Poate esti atrasa de baiatul asta, dar eu cred ca e ceva trecator
Gandeste-te ca ai 4 ani cu fostul, ca va cunoasteti foarte bine, si 4 ani nu poti sa-i dai asa la o parte pentru o atractie mai noua
Mai gandeste-te!
Ai facut o alegere buna, deoarece nu te po-ti intoarce la cel care te-a jignit si te-a facut sa te simti prost. Ramai cu al doilea! ps:Sa va tinaaa :*
Ai facut o mare greseala ca daca il iubeai nu il inselai si daca vorbea urat cu tine trebuia doar sa vorbiti despre problemele vostre dc nu va mai intelegetii nu trebuia sa procedezi asa pentru ca el te iubea si poate inca te mai uiubeste asta nu am de unde sa stiu dar daca erai o fata seriosa nu il inselaii el acuma nu mai are incredere in tine dar lasa-l p actualu gandeste-te ai fost cu el 4 ani de zile poti uita cumva relatia de 4 ani nu cred stincer nu trebuia sa il inseli in zizua de azi nu prea mai gasesti fete care sa nu insele Deci nu a fost frumos ce ai facut chiar daca actualul sau nu mai este a vorbit cu tine frumos sau sa comportat frumos asta nu inseamna nimica Deci asculta la mine Sunal si spune-i ca iti pare rau el se va topii si o sa incerce sa uite ce i`ai facut si incerca sa fii tu nu ca toate fetele care is in ziua de azii fi tu insusii nu trebuie sa iti inselii prietenuu pentru un alt barbat pentru ca si noi baietii avem sentimente mai mari decat voi fetele si ne doare si pe noi! Acuma nu toti baieti sunt la fel. Dar in viitoar incearca sa vorbesti cu prietenul dau sa vedetii ce prbleme avezii macar odata pe septamana daca vezi ca nu merge ceva tine in tine si dupa ii explici care e situatia si incercati sa vorbiti!
Hooo nebuno ca nu am inselat. am iesit pur si simplu sa ii duc ceva acelui baiat si dupa ce am fumat o tigara mi-a furat un sarut. da, apoi l-am sarutat si eu. dar nu m-am culcat cu el.