Nu va mai faceti planuri pe viitor.acum profitati de tot cat sunteti tineri, si nu te mai gandi la despartire una alta, o sa fie bine.important sa tineti unul la altul.
Iubirile de la 16-17 ani sunt efemere!
Doar 1 relatie la 1 milion poate rezista, procentaj cu mult prea mic pentru a fii luat in considerare.
Trezeste-te la realitate si nu mai visa cai verzi pe pereti. Doar soarta va decide cum se va desfasura viata ta sau a unui eventuale vieti de familie in viitorul apropiat si cel indepartat. Multa sanatate!
Soarta?! Un foarte mare procentaj din viata poate fi planificat si poate decurge conform planului, cei care se plang ca nu au viata care si-au dorit sunt aceia care au lasat "soarta" sa le decida viitorul.
Cand vei ajunge la varsta mea (daca vei ajunge) s-ar putea ca ideile, impresiile si idealurile despre viata reala sa nu mai coincida cu cea actuala.
Il legi de calorifer, stergi orice urma a existentei lui si va fi al tau pentru totdeauna asa.
Daca e facut sa fiti împreună vetibfi oricum...nu trebuie sa faci nimic special daca va e bine asa cumbe acum tine.o tot asa si nu lua exemple focalizeaza.te doar pe rel voastră si atât nu andrea banica sau mai stiu eu cine multa bafta