Stii daca ai fi avut o relatie mai lunga adica de mai mult timp as fi zis ca a intervenit monotonia, dar asa...hmm
cel mai sigur este sa vorbesti cu el. trebuie sa fii calma si relaxata [desi in interior stai ca pe ghimpi] si sa. i ceri niste explicatii fara sa pari gata de bataie daca nu vei fi multumita.
poate s. a plictisit, poate a gasit pe altcineva, poate nu mai are chef trebuie sa iei in calcul orice posibilitate. si pana la urma nu poti doar tu sa sustii aceasta relatie. o relatie este din 2 persoane si atunci cand ramane doar una...nu prea mai seamana a cuplu. tu c zici?
gandeste. te bine daca merita sa treci prin toate astea, chiar iti place sa te uiti la telefon si sa astepti sa sune dar in acelasi timp sa fii sigura ca nu te va suna? nu cred
draga mea, putina demnitate. mobilizeaza. te, fa. ti putina ordine in ganduri si afla ce e de facut.
daca il vrei atunci lupta pentru el [ nu fa din asta o obesesie. daca vezi ca el e ca un animal mort si doar tu trangi in continuare de aceasta relatie, renunta!] daca totusi iti dai seama ca e o pierdere de timp, nu mai sta pe ganduri!
multa bafta:*:* XOXO
De obicei, unii sunt si sinceri! Greu de crezut ca s-a plictisit de tine ca abia v-ati cunoscut si nu ati petrecut nici prea mult timp impreuna! Incearca totusi sa vbesti mai mult cu el poate afli mai multe! Succes!
Pai de obicei baietii asa fac. ca sa nu raneasca, incep sa nu mai dea semne imi pare rau dar parerea mea este ca nu mai vrea sa fiti impreuna. intreba. l si tu dc s-a schimbat si dk mai vrea sa fiti impreuna. succes :*