Omul e dezamagit si e normal asa ceva, cand iubesti nu inseli sau ce ai facut tu, mai bine despartire, sunt multe ca tine care cica iubesc iubiti cu alti barbati
Dacă nu își dă seama că îl iubești, nu te merită.
Cea mai bună idee este să te trezești, să te uiți BINE în oglindă și să-ți spui că meriți ceva mai bun.
Baftă!
Ideea e asa: odata ce ierti ceva, ierti si punct. Nu astepti zilnic doveti de maretie si iubire de la partener.
Asta inseamna ca el nu te-a iertat si vrea sa te chinuie.
Nu stiu cu ce i-ai facut dar nici nu conteaza. Te pedepseste. Ce vrea? Sa te arunci de la etaj, sa iti tai venele?
Vrea declaratii scrise cu avionul pe cer?
Iti spun eu garantat ca ORICE ai face, va vrea si mai multe "demonstratii".
Dacă te-a ierta atunci ar trebui doar să nu mai repeți ce ai făcut dar în rest nu trebuie să te urci pe un stâlp sau pe o clădire în altă și să-l suni că te sinucizi dacă nu te iartă.
Ai grijă să nu profite de tine prea mult
Daca e un om educat si cit de cit matur te iarta pentru ca trebuie sa te creada pe cuvint. Fara incredere nicio relatie nu merita.
"Dovada" se face in timp, nu cu vorbe si gesturi spectaculoase. Asa ca trebuie sa aiba incredere si sa astepte. Timp e...
P.S. Am o vaga banuiala ca "greseala" ta e vreun gest banal din care el face o crima. Daca e asa, e semn rau! Nu am de unde sa stiu.