| aly1999 a întrebat:

Ce pot face daca eu plac un baiat dar el nu ma place pe mine?

Răspuns Câştigător
| ριтʏcнα a răspuns:

Draguta mea fetita iubita.george nu te place?:O.ma rog.lasand gluma la oparte am sa-ti explic ceva.mai ti minte cu alex? da sigur ca da. cel mai bine ai fii sa ii spui tu personal ca il placi iar daca el iti spune ca nu! te place.accepti realitatea.pana la urma exista mii de baieti pe lume.incearca sa fii cat mai atragatoare.fii cum tea invatat nebuna ta

11 răspunsuri:
| Fuck Googăl. Ask me! a răspuns:

Sa-l uiti, cu speranta ca se va intoarce roata. Pentru ca, crede-ma, cat o fi de patrata roata tot se intoarce! happy

| Mozambic19 a răspuns:

Daca nu te place asta e. pierderea lui. incearca sa-l ignori pentru un timp poate se intoarce roata

| sasha a răspuns:

Sa suferi in tacere. daca nu ai fi asa mica te-as face iubita mea ca sa-l uiti tonguewinking

| robinho33 a răspuns:

Eu sunt baiat si crede-ma cand o fata ma place si eu nu o plac eu zick sa il lasi balta sa numai vb cu el si poate o sa vina la tine daca vede ca nu il bagi ins eama ca daca stai numai dupa el o sa creda ca esti in limba dupa el si o sa se foloseasca de tine bafta:*:*

| lavinutsa a răspuns:

Sa treci mai departe!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa-l lasi in pace laughing

| MMadalina a răspuns:

Dragoste cu sile nu se poate...winking

| andreea_6355 a răspuns:

Nu ii mai acorda atentie, orienteaza'ti atentia asupra altui baiat...

| Licurici_4986 a răspuns:

Sa il lasi in pace...

| ancutza_2418 a răspuns:

Si mie mi s-a intamplat o data a asa dar l-am ingrorat si uite asa s-a intors roata, acum nu stie cum sa il bag eu in seama.Si intr-un final mi-a spus ca ma place dar asta dupa multa vreme, ceea ce nu stiu exact e ca nu stiu daca a vorbit serios. Dar intoarcei spatele pentru un timp si poate o sa fie vreo schimbare

| ancutza_2418 a răspuns:

A da si ai grija sa nu il faci gelos pentru ca daca vede ca nu l-ai tradat poate iti acorda si tie putina atentie dar daca te vede cu un alt baiat nu o sa mai vrea sa te vada sau sa auda de tine niciodata