Despre ce iubita vorbesti?
Tu nici macar nu esti constient ca sunteti la acest moment, doar simple cunostinte, sau doar prieteni virtuali, oadata ce nu v-ati intalnit niciodata!
In ce privesc mesajele, omul mai are si treaba si nu sta cu telefonul in mana, asa ca, poti astepta mulet ore, fara sa intri inutil in panica.
Avem o relație de aproape 1 luna dar e la distanta și nu o ia în serios. Parca e o copila indiferenta.
Eu asta încerc sa explic.
Pai asta si este, o relatie fara importanta fiindonline, care nu are cum fii serioasa odata ce nu v-ati intalnit niciodata si nici nu va cunoasteti.
Ea nu poate fii numita iubita, doar o "amica virtuala", asta incerc sa te fac a intelege.
toata lumea flirteaza online, posibil cu mai multe persoane in acelasi timp, totul este de plictiseala si de trecut timpul, dar nu poate fii nimic serios, daca nu va intalniti pe real sa legati o prietenie.
Încerc bro. Dar nu am ce face nu poți schimba un om sa fie cum vrei tu.
" Ce pot face dacă iubita mea nu ia în serios relația pe care o avem? Încă nu ne-am întâlnit în realitate "
"iubita" ta nu are ce sa ia in serios, pentru ca nu exista nimic serios.
Virgino. Cântă la alta masă.
Dai și tu niște răspunsuri ca să fie acolo sa te afli în treaba.
Asa sunteți voi fetele majoritatea, vă bateți joc de sentimentele și răbdarea băieților.
Virgino? Auch.
Da, ador sa-mi bat joc de oameni. Daca tie iti place sa crezi ca niste mesaje din 5 in 5 ore reprezinta o relatie, n-ai decat.
Ce știi tu despre cum începe o relație? te rog sa îmi spui cum trebuie sa fie comunicarea într-o relație? Dacă am face toți la fel sa răspundem după ore sa nu ne pese când cineva e interesat de tine?
Lume rea.
In viata reala.Comunicarea poate sa inceapa si pe net, dar relatia necesita cunoasterea partenerului. Niste mesaje nu valoreaza nimic.
Ajung și acolo în viata reala cu ea.
Ma indoiesc.
Pana atunci e impropriu s-o numesti iubita ta.
Dar ce are ma? Nu îți place sa fi numită așa
VitoDelMafia, se referea că nu e nimic serios între mine și ea, nu făcea mișto de tine.
Faceam misto de el