Si eu sunt la fel ca tine intr-un fel, dar spre deosebire de tine, eu pot sa vorbesc fara probleme cu o fata. La mine problema e ca ceilalti ma considera ciudat, si mie imi place asta, nu am nevoie de socializare, am nevoie doar de timp liber ca sa mi-l petrec exact asa cum doreste inimioara mea, adica sa ma uit la anime, sa ma joc jocuri video, sa imi petrec timpul pe site-uri de socializare, si sa fac tot ce imi place, fara ca cineva sa ma deranjeze.
In librarii poti gasi vreo 2-3 titluri de carti despre cum sa nu mai fi timid.
Am mai raspuns pe acest subiect, dar tu se pare ca esti cel mai tanar cu aceasta problema.
Verifica intai, cu ajutorul parintilor, daca nu iti miroase neplacut respiratia.
Apoi, daca nu la subtiori. Dupa, verifica cum te imbraci. Cauta si invata pe de rost niste bancuri faine, ca sa le poti spune lejer, ca sa faci fata sa rada.
Citeste, fi la curent minimal cu ce se intampla in jur si de asemenea, ai mare grija cu aspectul mainilor, mai ales al unghiilor, sa fie scurte si curate!
Cu bancurile, poti exersa la oglinda.
Trebuie sa inveti sa poti aborda aproape orice subiect cu o fata de varsta ta. Invata, citeste, educa-te si cultiva-te!
Astfel, te vei remarca oriunde si oricand, si vei avea numai de castigat!
Nu ai nevoie de nici un fel de pastile! Timizi au fost si vor fi mereu pe lume.
Success!