| TreiSurori a întrebat:

Ce pot face eu cu prietenul meu de Valentines Day? Avem o relatie la distanta.

Răspuns Câştigător
| Sharon1993 a răspuns:

Inainte sa intre pe mess trimite-i un E-card cu ceea ce simti.
Trimite-i o scrisoare de dragoste facuta de manuta ta prin posta (! Trebuie sa ii stii adresa!)
Uitati-va la un film de dragoste pe net impreuna, intrati si pe skype ca sa puteti sa il si comentati intre timp.
Gatiti impreuna chiar daca este pc departe de bucatarie - faceti-va loc pe masa unde e pc sau langa pentru a duce ingredientele.
Beti si mancati amandoi acelasi fel.
Povestiti cat mai mult, asa incepeti sa va si cunoasteti. Incercati skype sau telefon.
De ce nu, condimenteaza-ti viata sexuala.Fa sex online.

56 răspunsuri:
| DNSK a răspuns:

Sa va vedeti. cel mai tare cadou ar fi asta. zic eu. sau strangeti bani, si transformati o zi intr-un valentine-s day

| TreiSurori explică (pentru DNSK):

Nu se poate, tocmai de aia avem o relatie la distanta.DUH!

| AndyLavy a răspuns:

Buna. pai daca nu va puteti vedea in ziua respectiva o poti incepe prin a ii trimite un mesaj frumos de dragoste dimineata sau sa il suni sa ii spui ceva frumos, apoi sa va petreceti ziua "impreuna". Va uitati la un film sau un serial pe net ( de dragoste de preferat ) ce va place voua mai mult, puteti vorbi despre ziua in care v-ati cunoscut si ce ati simtit in ziua respectiva ( sa comunicati cat mai mult ), incearca sa fii dulce cu el sa ii spui lucruri frumoase. Va puteti juca un joc pe calculator eventual, ( daca va plae vreunul)hmm...si altceva nu stiu.Succes oricum!

| DNSK a răspuns:

Revino-ti. nu ai inteles ce-am scris? sau? nu te poti vedea cu el daca sunteti mici si nu puteti calatori singuri, sau el in polul nord si u in sud. atunci chiar e cam aiurea. si eu am avut relatie la distanta, ea Bucuresti eu arad si de aia ne-am vazut.

| sebilici a răspuns:

Sex pe Skype?

| CosminShiAtAt a răspuns:

Va trimiteti sms sau scrisori parfumate laughing

| DNSK a răspuns (pentru sebilici):

laughing)))

| adry2001 a răspuns:

Sincer, cat va iubiti nu cred ca relatia la distanta tine, dar uite niste sfaturi:
trimite-i la ora 24:00 un mesaj de dragoste
incercati, totusi chiar daca tie ti se pare imposibil sa va vedeti eu zic sa incercati cumva

| wolder a răspuns:

Scrie-i un mesaj de dragoste in care sa ii spui cat de mult il iubesti.

| TreiSurori explică (pentru adry2001):

Am avut o relatie de 2 ani la distanta si mergea in continuare. Asta e abia de 1 luna - si va mergewinking
faptul ca tie nu ti a mers o relatie la distanta nu inseamna ca mie nu o sa imi mearga!

| LeonardRoller a răspuns:

Incercati ca unul din voi sa vina acasa la celalalrwinking asta ar fi un cadou frumos big grin!

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Websex

| adry2001 a răspuns (pentru TreiSurori):

Pai eu nu am avut dar totusi cu cealalta relatie ce s-a intamplat?

| cicika a răspuns:

Cel mai frumos ar fi sai trimiti un mesaj dragut prin ai spune ce simti pentru el, sau o scrisoare oformata frumos! poti sa incepi asa. Dragul meu sunt atit de fericita ca te-am intilnit esti totul pentru mine! bla bla bla... apoi asta as vrea ca ziua aceasta sa ne adaoge un volum de dragoste mult mai mare... si sa sarbatorim si in 2020 alaturi unul de altul! Funda?

| Z6 a răspuns:

Nu prea poti face multe lucruri. avand in vedere ca sunteti la distanta, altceva e cand il ai langa tine. si altceva e cand vorbesti cu el doar pe net. sau la telefon.
Incearca sa-i dai un mesaj simbolic, si dragut. Trimitei ceva.

| Azµre a răspuns:

Să vorbiți la telefon.
Fiind de valentines day ai putea să pui din timp la poștă o scrisoare să îi scrii ce simți pentru el!

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Să il rogi să i ti maseze tălpile

| ionut671 a răspuns:

Sa va intalniti si sa vo trageti toate seara eu nu va inteleg sunt cu o fata sau baiat la distanta asta este perdere de timp crede-ma ce relatie este asta eu sunt in Germania acum ma cuplez cu tine in rom cei asta nu int cauta alta solutie sa fiti aproape unu de altu

| Raiiiisa a răspuns:

Sa-l aduci mai aproape de tine si sa nu-l mai lasi sa plece. Faptul ca veti fi aproape unul de celalalt, va tine locul oricarui cadou!happy

| bogdiy a răspuns:

Ar fi frumos sa va puteti intalni undeva

| matesanosa a răspuns:

Scuze ca iti zic asa dar voi v-ati intalnit si in realitate? ce relatie este aceasta? intri pe retele de socializare ii zici buna dimineata te iubesc..etc si poate el pe langa asta are nevasta, prietena mai stiu eu ce! cum puteti fii asa de naive sa credeti in asta? poate cineva sa imi explice?

| Xtadelo a răspuns:

Mai ai timp sa ti faci un prieten real.

| TreiSurori explică:

Wow atata lumea care critica, HELLO! Iubirea e posibila oriunde, suntem nascuti din iubire ca sa iubim doar ca unii aleg ceva ce toti au pentru ca e mai usor! Calmati-va - am gasit singura niste IDEI ce putem face.
Jesus ce oameni! Si va mai intrebati de ce va merge prost!

| TreiSurori explică (pentru matesanosa):

Daca ar fi sa gandim mereu la rau inseamna c anul mai trebuie sa iesim din casa ca e pica un meteorit in cap nu?
eu am 20 el 25, cand sta 24/7 cu mine ce "prietena, nevasta" mai vrei sa aiba?
eu una sunt foarte fericita cu el la fel cum e si el cu mine, ne merge bine.
jesus...

| TreiSurori explică (pentru DNSK):

Eu am 20 el 25, cat de mici suntem?
eu Italia el Romania - relatia merge f bine.O sa ne vedem cand o sa avem ocazia.

| TreiSurori explică (pentru ionut671):

Daca pentru tine relatie inseamna sa "vo" trageti toata seara atunci e vai de capul tau.
Asta e problema oamenilor, confunda iubirea cu aventurile - dragostea cu sexul.
De aia ajung sa se raneasca intre ei si sa nu mai aibe nici un fel de relatie, ura distruge tot.El e din ro eu din Italia, ne intelegem de minune si suntem f fericiti, asta cum o explici?

| TreiSurori explică (pentru Xtadelo):

Dar el nu e real? E din plastic? laughing

| matesanosa a răspuns (pentru TreiSurori):

Si eu pot sta 24/7 cu cineva fara sa afle prietena mea nimic cel mai usor lucru cu iphone de azi :d! stii de ce ziceam asta? din cauza ca eu eu faceam lu prietenu meu asa si el credea ca vb cu o fata.:p! deci sunt multe variante poate si imi fac si eu o relatie de asta dar o mint pe bune si dupa o luna ii zic ca numai am ras de ea am facut misto si asta fara sa ne vedem oare a sa se supere?

| darialdoctorlav a răspuns:

Stati pe Skype!

| TreiSurori explică (pentru matesanosa):

Pai si de ce sa faci asa daca tie poate ti s a intamplat lucrul asta? repet, asta e marea greseala pe care omul o face in ziua de azi. " daca el a facut dc sa nu fac si eu?" e o mare prostie.
De ce sa incepi o relatie daca iti bati joc? nu are rost, mai bine ramai singur/a.La noi e serios.