Pai si tu il asculti cand iti zice asta?
eu in locul tau as schimba imediat subiectul si la un moment dat se va plicitisi cand va vedea ca nu il asculti
sau spune-i ca nu iti convine ceea ce iti zice si ca pe tine nu te intereseaza fetele pe care el le abordeaza...
Si eu sunt DJ si n-am atatea fite. Nu le are din cauza ca e DJ, le are din cauza ca asa sunt unii, mai slabi de inger... Eu, in locul tau, nu mi-as irosi timpul cu el. Acu` serios, doar nu crezi ca o sa ai o relatie de lunga durata cu un tip de genul asta, nu?
Ma gandesc ca daca ai ajuns sa te plangi de el pe TPU, inseamna ca i s-a urcat DJ-itul la cap si ca, gandindu-se ce multe fane are el, "uita" sa aiba o relatie cu tine asa cum trebuie sa fie o relatie. De asta nu cred ca relatia voastra va dura. Asta incercam sa iti spun. Nu era cu rea intentie, iti dai seama.
@Allexis. asta nu cred ca are legatura. Ce face el, in legatura cu mine. ceea ce faci, si pasiunile in general, si oamenii de langa tine nu trebuiesc amestecati. ce te face sa crezi ca nu as putea avea o relatie de lunga durata? in general el se implica, doar ca se mai joaca cu nervii mei din cand in cand. vroiam un sfat, nu o descurajare, oricum iti multumesc pentru intentie . mai buna sau mai putin buna.
Multumesc mult,. da' nu stiu, are momente... da' totusi, nu stiu cum sa il fac sa vada ca eu chiar nu merit sa stiu ca el e asa... " devorat "
Anonima17191 întreabă: