| adelle23 a întrebat:

Ce pot face in cazul in care prietenul meu este PREA MANDRU? mereu tinde sa imi aduca aminte ca vreo fosta de-a lui l-a bagat in lista de messenger, si el ca un veritabil don juan, i-a dat ignore, sau ca nu stiu ce domnisoara i-a facut avansuri si acum isi bate capul sa o gaseasca pe facebook? laughing)))))) stiu ca face toate astea sa ma faca geloasa...doar ca e un pic cam mandru. E DJ, destul de invitat la multe evenimente. si s-ar putea spune ca sufera putin de vedetism. Insa eu mereu i-am adus aminte ca i-am descoperit o latura aparte, sensibila, in care ma face sa cred. Cum as putea sa il fac sa nu uite toate astea? P. S : cand are o stare mai proasta, ma ignora, si tace toata ziua... desi intotdeauna i-am spus ca in mine poate avea incredere. Cand are momente de sinceritate este un dragut si cand ii spun ca as vrea mereu sa fie asa, imi spune " Eu asa sunt, nu stii cum sa ma iei. ". putin ajutor?! As aprecia foarte mult. :*:*:*:*:*:*:*:*:*

Răspuns Câştigător
| LiveYourLife a răspuns:

Pai si tu il asculti cand iti zice asta?straight face
eu in locul tau as schimba imediat subiectul si la un moment dat se va plicitisi cand va vedea ca nu il asculti

sau spune-i ca nu iti convine ceea ce iti zice si ca pe tine nu te intereseaza fetele pe care el le abordeaza...

4 răspunsuri:
| Allexis a răspuns:

Si eu sunt DJ si n-am atatea fite. Nu le are din cauza ca e DJ, le are din cauza ca asa sunt unii, mai slabi de inger... Eu, in locul tau, nu mi-as irosi timpul cu el. Acu` serios, doar nu crezi ca o sa ai o relatie de lunga durata cu un tip de genul asta, nu?

| Allexis a răspuns:

Ma gandesc ca daca ai ajuns sa te plangi de el pe TPU, inseamna ca i s-a urcat DJ-itul la cap si ca, gandindu-se ce multe fane are el, "uita" sa aiba o relatie cu tine asa cum trebuie sa fie o relatie. De asta nu cred ca relatia voastra va dura. Asta incercam sa iti spun. Nu era cu rea intentie, iti dai seama.

| adelle23 explică:

@Allexis. asta nu cred ca are legatura. Ce face el, in legatura cu mine. ceea ce faci, si pasiunile in general, si oamenii de langa tine nu trebuiesc amestecati. ce te face sa crezi ca nu as putea avea o relatie de lunga durata? in general el se implica, doar ca se mai joaca cu nervii mei din cand in cand. vroiam un sfat, nu o descurajare, oricum iti multumesc pentru intentie happy. mai buna sau mai putin buna.

| adelle23 explică:

Multumesc mult,. da' nu stiu, are momente... da' totusi, nu stiu cum sa il fac sa vada ca eu chiar nu merit sa stiu ca el e asa... " devorat " oh go on