Serios, nu poti avea o relatie cu cineva daca nu vorbesti 30 min pe zi? Referitor ca se schimba... nu se va schimba, a spus-o doar asa de peisaj.Tu esti orgolios, si astepti sa te sune ea, mai bine lasati gandurile libere : tie dor de ea, o suni, vrei sa ii spui ca o iubesti, o suni ii spui, nu ai chef de ea, nu o suni. Nu trebuie sa fie o regula sa o suni zilnic sau dimineata la pranz si seara. Astea sunt nimicuri cu sunatul, mai bine urmareste sa te simti bine alaturi de ea
Probabil si ea asteapta de la tine in mod sigur. Incearca sa o suni tu o perioada
Parerea mea ar fi sa o mai suni si tu dar nici prea des ca sa nu o sufoci. si cu chestia ca se va schimba crede-ma ca nu o va face pentru ca e greu sa schimbi o persoana doar asa ca vrei tu si in plus daca zici ca asa face si cu prietenele ei nu cred ca ai motiv de ingrijorare :*
Stai linistit, daca asa face cu toata lumea inseamna ca asa este ea. Mai ales daca zici ca ai vorbit cu ea si ca a zis ca o sa se schimbe macar bine ca incerca. Oricum eu zic sa lasi orgoliu si sa o suni si tu, adica sa nu o astepti pe ea de fiecare data.
Voi sunteti nebuni cu totii, si ma refer nu numai la tine dar la toti cei ca tine, bai frate tu ai auzit de putina libertate intr-o relatie? ce vrei sa te sune la fiecare minut? vrei sa iti spuna cand e pe wc? si ce face? sunteti mai rau ca ciuma, dupa va mirati ca va paraseste. Amundoi partenerii au nevoie si de particica lor de limbertate intr-o relatie, nu e ca v-ati casatorit si trebuie sa-ti dea raportu la ora, nici macar atunci nu se face asa ceva. Mai cresti
Anonim. daca vrei lasa-mi id'u tau in privat sau aici si vorbim pe mess mai multe ca aici nu prea imi place sa scriu.