| abbbbbbbbaaaaaaaaaaaaaaasssssssssssss a întrebat:

Ce pot face pentru a aduce ceva mai frumos relatiei mele cu iubitul meu pentru a ne distra mai mult a fi mai uniti as dori sa fac ceva alaturi de el pentru a fi o relatia cat mai frumoasa? sa fie cat mai atras sa vina la mine sa ma vada sa ne distram (vroiam sa va spun ca avem aproape 2 ani impreuna si suntem de felul dostru foarte linistiti)

3 răspunsuri:
| caterinasmile a răspuns:

Nu e nevoie sa faci ceva foarte special.Eu si iubitul meu nu facem lucruri extravagante ca sa ne distram copios impreuna.
De exemplu vara ne distram ca niste copii udandu'ne cu apa din cap pana in picioare. Ne fugarim, urcam pe munti, facem mancare impreuna, mergem prin locuri noi, chiar si in orasul nostru, ne uitam la filme sau multe alte chiestii copilaresti.
Puteti sa mergeti la hipodrom pentru ca este foarte frumos interesant si distractiv si cred ca si romantic. Puteti merge la piscina, la sala, la alergat, intr'un parc de distractii sa jucati jocuri video sau jocuri banale ca jocul de carti. Puteti sa faceti poze stramdu'va sa petreceti o zi impreuna cu familiile voastre ( poate fi foarte amuzant daca aveti familii super). Nu stiu trebuie doar sa va distindeti. Eu si iubitul meu suntem un cuplu distractiv si chiar si curatatul casei poate fi un lucru amuzant!
Succes! :*

| caterinasmile a răspuns (pentru caterinasmile):

AAaaa sau meciuri de volei de fotbal sau altele. Sa pictati impreuna!
Tptul se poate transforma intr'o joaca numai ca trebuie sa va simtiti bine unul in largul celulalt sau poate asa este caracterul vostru si nu trebuie schimbat nimica asa cum eu cu el suntem dinamici si pasionali!
iti urez iarasi succes si daca mai ai nevoie de ceva eu sunt aici :*

| andrey2802 a răspuns:

Cadouri de exemplu poti sa ii daruiesti