| AdyRo98 a întrebat:

Ce pot face sa fiu pe palcu unei fete? i-am trimis cateva poezii de dragoste am mai vorbit despre una despre alta si dati-mi un sfat ceva?

Răspuns Câştigător
| Ozdogan a răspuns:

Foarte frumos gestul!happy Pai..incearca sa ii spui ceea ce simti! Fa-o sa rada daca ai simtul umorului complimenteaz-o. Daca nu are si ea sentimente pentru tine, nu te mai tine scai de ea! Altfel chiar nu te va placea deloc! Da-i timp sa se gandeasca ce sa faca:daca vrea sa fie ceva intre voi.Si tu sa ai rabdare. Sper ca ti-au folosit sfaturile mele! Bye! :* si Baftaa!

| AdyRo98 explică (pentru Ozdogan):

Cu al treilea rand nu-s de acord complet ....cum sa zic ea nu ma place place da spune ca sunt simpatic am facut schinb de poze i-am trimit 1-2 poezii de tragoste mi-a zis cas tragutze (poeziile)

| Ozdogan a răspuns (pentru AdyRo98):

Daca ti-a zis ca esti simpatic, inseamna ca are ceva sentimente pentru tine.Prin cuvantul "simpatic" se inteleg multe! smug

10 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Invit-o la o plimbare in parc, la cinema, etc. Daca te place, accepta, daca nu, nu.

| h3r a răspuns:

Buna.
De ceva timp, fetele si mai ales pustoaicele 13-18 ani nu apreciaza o poezie, un vers, o strofa. Pentru ele nu conteaza acestea.
Incearca sa le iei mai direct, sa glumesti, puteti face "schimburi" de muzica, tu dai un link cu o melodie preferata, ea la fel... alea, alea.
Conteaza sa o faci sa se simta bine.

Succes!

| AdyRo98 explică (pentru h3r):

Da ce prefera? experiente de o noapte? cas curios

| h3r a răspuns (pentru AdyRo98):

Pe bune ca m-am saturat de cei care pun intrebari si tot ei raspund cu rautate.
Deci, eu ti-am dat un sfat, care poate te va ajuta. Daca nu o sa-l iei in consideare, e decizia ta.
Nu subestima niciodata ceea ce poate/vrea o fata!

Take care, succes!

| AdyRo98 explică (pentru h3r):

Rautate? nu am inteles dc cu rautate?

| secretword a răspuns:

Pai ii poti oferi o floare de ex un trandafir ( fetele adora florile) o poti invita la o plimbare sau un picnic, sa fie ceva romantic...numai voi 2. Dupa aia poti sa incerci s-o saruti tongue si continua cu scriisorile.Multa bafta!

| Experienta a răspuns:

Sfatul meu este sa incerci s-o cuceresti sufleteste cu calitatile tale ''barbatesti''.Da dovada de intelecepciune, iubire, farmec barbatesc si apreciere sufleteasca. Aratai latura ta pozitiva si poti incerca sa va dati o intalnire la o anumita ora, sa va cunoasteti mai bine, iar apoi cand prinzi momentul cheie s-o saruti.

| adrian1818 a răspuns:

Trebuie sa fi tu insuti,,,,,, restul vine de la sine